Lecția primită de Theo Rose în timp ce filma pentru “Clanul”, de la Pro Tv: „A început să plângă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 decembrie 2022, 11:13

Theo Rose a avut parte de o experiență total neașteptată în timp ce se afla pe platourile de filmare ale producției „Clanul”, de la Pro Tv, acolo unde artista interpretează unul din personajele cheie ale serialului. Theo Rose a povestit umăritorilor din online lecția de viață pe care a primit-o de la un fan.

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară este foarte activă pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Vedeta a ținut să împărtășească cu admiratorii săi faptul că a avut parte de o experiență total neașteptată și a rămas profund impresionată de gestul făcut de un fan.

Cum a fost Theo Rose așteptată de un fan

Theo Rose a povestit prietenilor de pe rețelele de socializare cum a fost așteptată de către un fan chiar pe platourile de filmare a serialului „Clanul”, de la Pro Tv. Artista a povestit internauților că se simțea rău atunci când se afla la filmare și a decis să iasă ca să ia puțin aer, însă a avut parte de o surpriză total neașteptată. Afară o aștepta un bărbat care venise tocmai de la Cluj ca să se întâlnească cu ea și cu restul actorilor din serialul „Clanul” și să le ceară un autograf.

Cum a fost așteptată Theo Rose de un fan, pe platourile de filmareIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Am ieșit la un moment dat din restaurantul în care filmam cu gândul că măcar să fiu afară dacă vomit. Până la baie făceam mai mult. La ușă, băiatul din poză cerea tuturor celor care lucrează la serial să semneze pe bluza fosforescentă pe care o ține în mână. Fiind pe cale să vărs oriunde în fața ochilor și căutând un loc retras cu aer, l-am rugat să aștepte să mă întorc. Într-un final i-am semnat bluza și i-am ascultat povestea. Venise de la Cluj special pentru asta. Să întâlnească actorii serialului și oamenii care lucrează la proiect”, a scris artista pe rețelele de socializare.

La ce gest a recurs ca să o întâlnească pe Theo Rose și pe actorii din serialul „Clanul”

Povestea este cu atât mai impresionantă și asta deoarece fanul a fost nevoit să recurgă la un gest radical pentru a putea face rost de bani ca să poată ajunge să își întâlnească actorii preferați.

„Mi-a spus că e mare fan și că nu l-a interesat că a trebuit să își amaneteze telefonul ca să-și cumpere bilet de drum spre București. A început să plângă și a zis: ‘Nu pot să cred că l-am prins și pe Tătuțu’ să-mi semneze. Eu râd și plâng odată cu voi. Nu vă imaginați ce înseamnă asta pentru mine. Poate credeți că sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Moșu’ mai repede la mine. Lasă, telefonul îl iau inapoi. Muncesc și îl scot în câteva zile. Mulțumesc!’ ”, a mai spus The Rose.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Ce își dorește Theo Rose de sărbători

Theo Rose a fost profund impresionată de gestul fanului. Artista le-a mai spus prietenilor virtuali că îi pare rău că nu s-a oferit ea să îi plătească biletul până la Cluj și a dezvăluit pe rețelele de socializare că își dorește de Crăciun să fie la fel de fericită și să împartă în jurul ei doar bunătate și bucurie.

„Mi-era așa rău și în același timp primisem o lecție de fericire necondiționată. De Crăciun vreau doar să fiu la fel de fericită ca el. Să nu mă mai poată supăra nimic. Să vad lumea frumoasă, să ascund de ochii mei intențiile rele și să împart în jurul meu doar bunătate și bucurie.”, a încheiat artista.

Theo Rose se poate declară o femeie cu adevărat fericită. Are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artista este însărcinată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Anghel Damian.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!