Laura Lavric, despre infecția cu COVID-19: „Am simțit cum se moare”

De Unica.ro, pe

Laura Lavric (74 de ani) a avut de curând COVID-19. După contractarea noului coronavirus, interpreta de muzică populară a experimentat o serie de simptome extrem de neplăcute. Solista s-a temut că și-ar putea pierde viața, însă a reușit, în cele din urmă, să învingă boala.

Laura Lavric, despre infecția cu COVID-19: „Am simțit cum se moare”

Laura Lavric a avut o formă severă de COVID-19. Și-a pierdut mirosul, a avut frisoane și, la un moment dat, s-a temut chiar că va pierde lupta cu virusul. Cântăreața originară din Bucovina a trecut prin momente dificile.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virusul și că este o păcăleală.. nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu. Am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul.

Laura Lavric, despre infecția cu COVID-19: „Am simțit cum se moare”

Gustul a rămas. Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: «Doamne, nu vreau să mor acum!». Nici acum nu am mirosul perfect”, a dezvăluit Laura Lavric la Antena Stars, potrivit Click!.

În cele din urmă, artista s-a vindecat, însă o serie de simptome persistă, cum ar fi căderea exagerată a părului. „Mi-a trecut și văd prin casă numai păr. Când mă pieptănam cădea. [Dar acum] dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi, rămân cheală”, a mai spus solista.

Citește și:

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

Alex Velea, despre conflictul dintre el și Cătălin Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

„Am o țâră de colesterol și țin regim. Este moștenire de la tatăl meu. Sunt atentă cu mâncarea, nu am fost atentă cât am fost mai tânără, însă acum îmi impune vârsta. Nu trebuie neglijat lucrul acesta, pentru că îți scurtezi viața dacă tratezi cu indiferență”, mai declara artista în trecut, tot pentru Click!.

În cadrul aceluiași interviu, solista a mai mărturisit și care este secretul energiei sale pozitive. „Probabil că asta îmi este gena, nu pot să spun altceva. Eu și când am avut necazurile pe care voi le știți, am plâns și după mi-am revenit.”

Laura Lavric, scandal de 8 ani cu propria soră 

Ecaterina Traian, sora artistei, a declarat la TV că solista „mergea cu bărbați pe cadouri și bani”, așa că Laura Lavric a dat-o în judecată. Artista a câștigat procesul în 2020, după 8 ani. Banii, însă, îi va primi în decursul a 16 ani.

Daunele morale cerute de solistă au fost de 100.000 de euro, dar instanța a decis că 10.000 de euro sunt suficienți. Din punct de vedere legal, singura posibilitate ca Ecaterina Traian să-i dea banii solistei a fost poprirea din pensie. Astfel, Eaterina trebuie să-i dea artistei 50 de euro lunar, relata Star Popular în septembrie 2020.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!