Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Actrița a dezvăluit sexul bebelușului

De Unica.ro, pe

Laura Cosoi (39 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean (44 de ani), vor deveni părinți pentru a treia oară.

Actrița a făcut marele anunț în mediul online chiar în ziua de Crăciun, postând o fotografie cu întreaga familie și cu ecografia copilașului pe care îl are în pântec. Vedeta a precizat și sexul bebelușului.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viață, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viață mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta va mulțumesc!

Dragi prieteni, va doresc un Crăciun în pace și lumina, alături de oamenii apropiați sufletului vostru! ❤️❤️❤️”, este masajul postat de Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram.

Laura și Cosmin au împlinit în 2021 nouă ani de relație și șase de mariaj. Ei au împreună două fetițe, Rita (3 ani) și Vera (1 an).

Citeşte şi: De ce s-a mai votat câștigătorul X Factor prin SMS dacă show-ul nu a fost în direct

Citeşte şi: Andreea Ibacka, fotografie de colecție alături de cei doi copii

Citeşte şi: Devin Ratray, faimosul “Buzz” din “Singur Acasă”, arestat pentru violență domestică

Citeşte şi: Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

Cum își împart Laura și Cosmin sarcinile legate de casă și copii

Laura Cosoi dezvăluia în urmă cu câteva săptămâni că soțul ei este foarte implicat ca tată și el are grijă de fetițe când ea este placată în turnee prin țară.

„Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna. Dimineața să vezi ce maraton e la noi în casă. Avem două băi, dar nu ne ajung. Rita are 3 ani și merge la grădiniță de două săptămâni, iar Vera are 1 an și merge la creșă. Plec în turneu câte două zile sau trei pe săptămână și doar în anumite zile dorm peste noapte acolo. (…) Cosmin are o perioadă extrem de aglomerată și el. Lucrează de acasă, dar lucrează noaptea, pentru că el nu lucrează singur, ci cu niște oameni. Le mulțumesc și lor, celor care stau noaptea cu el. La 3 noaptea a venit în pat aseară. L-am întrebat de dimineață la cât a venit. Se mai trezește și Vera noaptea…”, a explicat actrița.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!