Laura Cosoi, anunț despre cel de-al patrulea copil: „Cosmin își dorește foarte mult” / Exclusiv

De Adelina Duinea, Cristina Manea, pe Ultimul update Joi, 13 iulie 2023, 13:40

Invitată în emisiunea FRESH by Unica, Laura Cosoi a spus că își dorește un al patrulea copil, dar și care este opinia ei despre concediul de maternitate de doi ani. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împreună trei fiice, Rita, Vera și Lara.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 11 ani de relație pe 25 mai 2023. Deși se cunosc din 2003, au devenit un cuplu abia în 2012, până atunci, în ochii actriței, Cosmin fiind un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

Soțul Laurei Cosoi își dorește al patrulea copil: „Sănătoși să fie”

Unsprezece ani și trei copii mai târziu, actrița spune că se vede devenind mamă din nou alături de Cosmin. „Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, ne-a declarat Laura Cosoi în exclusivitate, în emisiunea FRESH by Unica.

Am vorbit cu actrița și despre depresia postnatală, pe care, din fericire, nu a experimentat-o, deși spune că a avut o ușoară anxietate după ce a devenit mamă pentru prima oară.

Citește și: Ce făcea soțul Laurei Cosoi la începutul relației lor. „Mi se părea absolut savuros” / Exclusiv

„Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem. Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult”, a mai explicat Laura Cosoi, la FRESH by Unica.

La sfârșitul anului trecut, despre viața cu trei copii, actrița povestea că necesită o foarte bună organizare, un capitol la care atât ea, cât și Cosmin stau foarte bine. Laura își petrece diminețile cu mezina, Lara, iar la prânz întreaga familie se reunește. Cât despre cum își împart responsabilitățile părintești, actrița mai povestea în trecut: „Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna”.

Laura Cosoi, cerută în căsătorie cu un inel vechi de 100 de ani

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au logodit în aprilie 2015, într-o biserică din Iași, în prezența familiilor lor. Evenimentul a fost organizat chiar în ziua cererii, astfel încât actrița să nu bănuiască nimic.

Citește și: Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult” / Exclusiv

Citește și: Bunica Laurei Cosoi, despre relația actriței cu Smiley: „L-am cunoscut la noi pe terasă”

Inelul de logodnă al Laurei Cosoi are peste 100 de ani. „Este din aur verde, lucrat manual, și are peste 100 de ani. Diamantul a fost reșlefuit. Chiar este deosebit”, declara Laura Cosoi în august 2015, pentru EVZ. Aurul verde este rezultatul combinării aurului cu argint și cu alte metale. Bijuteriile din aur verde nu sunt cu adevărat verzi, însă, ci au o tentă de verde.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter