Lady Gaga, 1 miliard de vizualizări pe Youtube

De Diana Sorescu pe

Lady Gaga şi Justin Bieber sunt, fără îndoială, artiştii fenomen ai momentul. Au cucerit topurile cu piesele lor şi au întrecut toate recordurile în vizualizări pe Youtube…
… şi cu siguranţă nu se vor opri aici!

Conform spuselor lui David Birch, directorul de comunicare al TubeMogul, Lady Gaga ar trebui să acumuleze 1 miliard de vizualizări în jurul datei de 20 octombrie, asta dacă fanii continuă să îi asculte melodiile în ritmul actual: o medie de 1.8 milioane de vizualizări pe zi!

Cât despre simpaticul Bieber, tot Birch mărturiseşte că puştiul minune va depăşi pragul de 1 miliard de afişări undeva în noiembrie. În luna septembrie, clipurile lui Justin au fost accesate nici mai mult, nici mai puţin, decât de 3.7 milioane de ori pe zi!

Pe locul trei, după Gaga şi Bieber, se clasează regele Michael Jackson, cu 600 de milioane de vizualizări.

Justin Bieber încinge Youtube-ul

Conform unui studiu realizat de TubeMogul, puştiul de 16 ani este în acest moment cel mai căutat, ascultat şi accesat artist. Piesa de referinţă este „Baby”, al cărei clip a adunat 345 de milioane de vizualizări, devenind astfel cel mai privit videoclip al tuturor timpurilor de pe Youtube.

Medalia de argint îi revine excentricei Lady Gaga pentru capodopera „Bad Romance”, ce a strâns „doar” 288 de milioane de accesări.

Ca să ne facem o părere, artişti precum Kanye West nu reuşesc să treacă 271.000 de accesări pe zi, aşa că lupta supremaţiei vizualizărilor se dă între Gaga şi Bieber, titanii muzicii online.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro