Julian Sands, dat dispărut de la jumătatea lunii ianuarie. Actorul este căutat în Munții San Gabriel, din Los Angeles

De Raluca Vițu, pe

Actorul britanic Julian Sands (65 de ani) este de negăsit de aproape două săptămâni.

Cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele „A Room with a View” și „Arachnophobia”, Sands a fost dat dispărut pentru prima dată pe 13 ianuarie 2023, după ce a plecat să facă o drumeție în zona Baldy Bowl, în Munții San Gabriel, din județul San Bernardino, aflat la nord de Los Angeles.

Echipele de salvare fac tot posibilul să-l găsească

Luni, biroul șerifului din județul San Bernardino, a distribuit pe Twitter o declarație a familiei lui Sands, în care au fost amintite diferite organizații implicate în eforturile pentru a-l găsi.

„Mulțumirile noastre sincere membrilor plini de compasiune ai Departamentului Șerifilor din județul San Bernardino care coordonează căutarea iubitului nostru Julian. Nu în ultimul rând, echipelor eroice de căutare enumerate mai jos, care înfruntă condiții dificile de pe teren și în aer pentru a-l aduce pe Julian acasă” – se arată în declarație.

Citeşte şi: Amy Schumer, despre boala cronică pe care o are și care afectează milioane de femei la nivel global. „Luni în șir mă plâng de durere!”

Familia lui Sands a spus că a fost „profund emoționată” de sprijinul pe care l-a primit de la dispariția lui.

Departamentul șerifului a adăugat că, pe măsură ce operațiunile au înaintat, “determinarea echipelor de căutare a fost din ce în ce mai acerbă”.

„Condițiile de acolo sunt extreme”

Cu toate acestea, din cauza condițiilor de vreme nefavorabile situația a devenit prea periculoasă pentru echipajele de la sol. Așa că au fost efectuate căutări cu elicoptere și cu drone săptămâna trecută.

„Condițiile de acolo sunt extreme”, a declarat pentru CNN Mara Rodriguez, purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din județul San Bernardino. „Nu știm ce întorsătură va lua situația”.

Citeşte şi: Mike Tyson, acuzat de viol. Fostul boxer este dat în judecată peste suma de cinci milioane dolari

Julian Sands este căsătorit și are doi copii

Luni, Departamentul Sheriff din San Bernardino a dezvăluit, de asemenea, că caută un alt drumeț dispărut pe Mt. Baldy. Jin Chung, în vârstă de 75 de ani, nu s-a întors din drumeția sa, așa cum era planificat duminică.

Julian Sands locuia cu soția sa, Evgenia Citkowitz, în Los Angeles. Cei doi au doi copii.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!