Iuliana Marciuc și Adrian Enache, o iubire ca-n filme, de mai bine de două decenii. Care e secretul relației lor

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 14:32

Iuliana Marciuc (55 de ani) și Adrian Enache (56 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizul românesc.

Deși nu sunt căsătoriți, ei trăiesc de mai bine de două decenii, din 2010, o frumoasă poveste de dragoste, așa cum doar în filme mai putem vedea. Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, David, care acum are vârsta de 15 ani. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din fosta căsnicie, în vârstă de 24 de ani.

Iuliana Marciuc, despre secretul relației cu Adrian Enache

Relația lor a fost adesea mediatizată, având în vedere că amândoi sunt persoane publice, iar oamenii sunt curioși să afle cât mai multe detalii legate de povestea lor.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, o iubire ca-n filme, de mai bine de două decenii. Care e secretul relației lorIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Diana Enache, adevărul despre relația cu părinții ei: „Este ca un examen pe care îl dau constant”/ Exclusiv

Într-un interviu recent, Iuliana Marciuc, a dezvăluit care este secretul longevității relației lor. Prezentatoarea de la TVR spune că iubirea trebuie întreținută, la fel ca oricare alt lucru din viață. Iar copilul, din punctul ei de vedere, nu are de ce să schimbe cu nimic relația dintre parteneri.

„Iubirea se întreține!”

“Secretul este comunicarea. Să nu lași niciodată lucrurile nevorbite și neînțelese. Și mai am o vorbă, iubirea se întreține, adică trebuie să ai grijă de iubire. Iubirea se întreține cu flori, cu surprize, cu vorbe bune, cu comunicare, așa cum ți-am spus. Dar și cu timp petrecut împreună.

Citeşte şi: INTERVIU | Iuliana Marciuc, un destin ca un roman de dragoste

Nu neapărat timp cantitativ, timp calitativ. Chiar și atunci când ai, spre exemplu, o familie cu un copil, nu înseamnă că dacă ai un copil nu mai poți avea și timp pentru cuplu.

Asta cred că este foarte important, să petrecem timp în trei sau în patru dacă sunt doi copii, dar și timp în doi. Acel timp în doi este foarte important.” – a dezvăluit Iuliana Marciuc, pentru ego.ro.

De ce nu sunt căsătoriți

Oamenii s-au întrebat de multe ori de ce Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu se căsătoresc, dacă tot trăiesc împreună de atâția ani. Se pare că nici vedeta de la TVR, și nici cântărețul nu cred în “hârtia” care i-ar putea lega în mod oficial. Cu toate acestea, a mai spus Iuliana, lipsa căsătoriei nu schimbă cu nimic statutul familiei.

„Noi nu suntem căsătoriţi, suntem doar logodiţi. Dar sigur că trăim împreună ca o familie şi ne amuzăm întotdeauna că principalul motiv al divorţului este căsătoria.

Citeşte şi: David, fiul lui Adrian Enache, s-a lansat în lumea filmului: „Au fost ore întregi de lucru, dar a meritat”

Pentru că în jurul nostru vedem, din păcate, foarte multe cupluri care se fac şi se desfac cu repeziciune. Și încep să cred tot mai mult că vremurile pe care le trăim nu sunt pentru a oficializa o relaţie printr-o căsătorie.” –  a explicat Iuliana Marciuc, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!