Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani la 15 ani. „Cam patru ore pe zi făceam asta, după școală”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 11:22

Iuliana Luciu (34 de ani), sora mai mica a Nicoletei Luciu (41 de ani) a dezvăluit cum a câștigat primii bani de buzunare. Asistenta lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu din emisiunea “Prețul cel bun”, de la Antena 1, a avut primul ei job pe când era o adolescent, la vârsta de 15 ani.

Jobul Iulianei era unul part-time, de patru ore pe zi, și presupunea împărțirea pliantelor pe stradă. Sora Nicoletei Luciu nu s-a aventurat singură în primul ei job, ci împreună cu cea mai bună prietenă pe care o avea la momentul acela.

Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr – a declarat sora Nicoletei Luciu pentru tvmania.ro.

În present, Iuliana Luciu lucrează la Antena 1, în emsiunea “Prețul cel bun”, moderată de  Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu, unde are rolul de asistentă.

Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani la 15 ani. "Cam patru ore pe zi făceam asta, după școală"

Mi-am dorit un proiect frumos și am primit cu bucurie propunerea de a face parte din echipa emisiunii „Prețul cel bun”. Eu sunt o fire muncitoare și chiar dacă programul este unul încărcat, așa cum se întâmplă în general la filmări, nu mi-a displăcut. Nu îl simt ca fiind solicitant deloc și, oricum, eu sunt o persoană foarte activă și hotărâtă, chiar și când este mai greu nu îmi place să mă plâng.

Citeşte şi: Drama Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef 2022

Citeşte şi: Irina Fodor, probleme de sănătate în Mexic. Ce a pățit prezentatoarea „America Express”

Citeşte şi: Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

Citeşte şi: Băiatul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu Sindrom Down. „Eram terminat!”

Este un proiect pe care l-am îndrăgit din prima clipă. Este un format original, clasic, dar foarte frumos, în care oamenii câştigă. Sunt tot mai rare acum genul acesta de proiecte, în care toți participanții au o şansă la premiu.

Altfel, ce vă mai pot dezvălui, dar să nu mai spuneți nimănui, este că de la o ediție la alta valoarea premiilor crește și suntem foarte, foarte darnici. Așa că, oricine dorește să participe la emisiunea „Prețul cel bun”, se poate înscrie la casting. Nu trebuie să aveți experiență, ci doar puțin curaj să faceți primul pas și să vă înscrieți. Noi vă așteptăm pe platou cu multe premii de dat! – a mai spus Iuliana Luciu, potrivit sursei citate mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!