Băiatul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu Sindrom Down. „Eram terminat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 12:56

Cosmin Seleși (44 de ani) și soția Irina (35 de ani) au împreună doi copii, un fiu, Tudor Nicolae (11 ani) și o fiică, Ana Ilinca (6 ani).

Actorul a dezvăluit recent, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, un episod delicat din viața lui, când băiatul a fost diagnosticat greșit cu Sindromul Down.

Pe când avea doar trei ani și jum[tate, Tudor a fost dus de părinți la psiholog pentru că avea un comportament agresiv la grădiniță. Acolo, specialistul i-a spus că băiatul lui suferă de Sindromul Down.

Băiatul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu Sindrom Down. "Eram terminat!"

Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.” Eram terminat – a declarat Cosmin Seleși.

Din fericire, diagnosticului psihologului s-a dovedit a fi greșit, iar comportamentul băiatului s-a ameliorat pe parcursul anilor. Cosmin Seleși a mai spus, în cadrul aceluiași podcast, că de când a devenit tată viața lui s-a schimbat complet. Seleși spune despre Tudor că este un om bun și sensibil, iar pe fiica sa o consideră o fire mai bătăioasă și foarte ambițioasă.

Citeşte şi: Vloggerița Cristina Almășan este însărcinată pentru prima oară

Citeşte şi: Fotografie virală cu Ion Țiriac transformat în om al străzii pentru o cauză umanitară

Citeşte şi: Gina Pistol, apariție de senzație împreună cu Smiley pe scena de la Sala Polivalentă

Citeşte şi: Ce relație are Alexandru Papadopol cu iubitul fostei soții, Ioana Ginghină

Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău. Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate – a adăugat actorul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!