Iris, ca Pasărea Phoenix

De Unica.ro, pe

Iris este formaţia unor generaţii, iar Cristi Minculescu este sufletul ei. Au dovedit-o miile de fani care au umplut, aseară, Sala Polivalentă în aşteptarea trupei care a împlinit 32 de ani de carieră.

Copii şi vârstnici, tineri şi mai trecuţi de prima tinereţe, iubitorii formaţiei cu nume de floare au venit aseară pentru a-i întâmpina pe „irişi” în primul lor concert, „Iris 2009”, care are loc după opt luni de la transplantul suferit de solistul Cristi Minculescu.

O atmosferă iradiantă a însoţit publicul în cele două ore de concert care a debutat cu piesa „Pământul îl cuprind”, o expresie a bucuriei exprimate deopotrivă de cei de pe scenă şi din faţa ei. Sala Polivalentă a vibrat la apariţia lui Cristi care i-a salutat pe cei prezenţi în stilul deja consacrat: „Bună seara, prieteni!”. Solistul nu a uitat să-i mulţumească, printr-un gest
pios, şi lui Dumnezeu pentru şansa pe care i-a oferit-o, aceea de a se întoarce acolo unde a lăsat o bună parte din viaţa sa, pe scenă.

Dublă sărbătoare

Concertul de revenire susţinut la Sala Polivalentă a marcat şi lansarea „Integralei Iris”, care cuprinde piese ale trupei din anul în care s-a relansat în actuala formulă, 1980, şi până în prezent. Un moment emoţionant a fost cel în care comuniunea dintre formaţie şi public s-a făcut simţită în timpul interpretării melodiei „Baby”. Toţi cei prezenţi s-au ridicat şi au cântat alături de Cristi, iar lacrimile au lucit atât în ochii fanilor, cât şi în cei ai clăparului Relu, care nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile.
Află mai multe detalii de pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!