Ioana Năstase, siluetă de invidiat la 46 de ani: „Dacă vă spun ce mănânc zilnic, râdeți de muriți!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 16:40

Ioana Năstase, soția marelui tenisman Ilie Năstase, se mândrește , la vârsta de 46 de ani, cu o formă fizică de excepție. Ioana a vorbit recent despre secretul siluetei ei și a spus că, în afară de o operație estetică făcută la nivelul bustului, nu a mai apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Din păcate, Ioana Năstase nu obișnuiește să aleagă un mod sănătos de alimentație când trebuie să lupte cu surplusul de kilograme.

„Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente”, a explicat soția lui Ilie Năstase, pentru click.ro.

Citeşte şi: Loredana Groza ar avea COVID-19. Ce se întâmplă acum cu artista

Citeşte şi: Angela Rusu, botez de 25.000 de euro pentru fiica ei

Citeşte şi: Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Citeşte şi: Fiica Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Cum a fost sărbătorită micuța Eva Maria

Apoi Ioana a dezvăluit și cum arată meniul ei de dietă. Soția lui Năstase nu recomandă nimănui să adopte stilul ei alimentar.

Ioana Năstase, siluetă de invidiat la 46 de ani: „Dacă vă spun ce mănânc zilnic, râdeți de muriți!”

“Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a adăugat Ioana.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!