Angela Rusu, botez de 25.000 de euro pentru fiica ei

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile, Angela Rusu (46 de ani) și soțul său, Marius Moldovan, și-au botezat fetița în vârstă de patru luni. Evenimentul s-a petrecut la Cluj, iar petrecerea de după creștinare a fost de-a dreptul spectaculoasă, într-un complex de lux, cu circa 200 de invitați de seamă, meniuri extravagante și cu Dan Bittman pentru întreținerea atmosferei. Printre colegii de breaslă ai Angelei care s-au prezentat la evenemine s-au numărat Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora.

Fetița cântăreței de muzică populară a avut două nașe de botez, pe Maria Drgomiroiu și pe soția lui Silviu Prigoană. Dorința Angelei Rusu a fost ca nașele să poarte la botez costume populare tradiționale zonelor din care provin.

Pentru petrecere, soțul Angelei a comandat un castel de joacă pentru copii, al cărui preț a fost de 2.000 de euro. În total, botezul fetiței Angelei Rusu a costat circa 25.000 de euro.

Citeşte şi: Fiica Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Cum a fost sărbătorită micuța Eva Maria

Citeşte şi: Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Citeşte şi: Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Citeşte şi: Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, și mezinul familiei au COVID-19

„Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre.

Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni. Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a spus soțul Angelei, managerul Marius Moldovan, pentru click.ro.

Angela Rusu mai are două fiice, pe Larisa (25 de ani) și pe Rebeca (18 ani), iar în vara acestui an a devenit bunică.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, spunea artista în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!