De vorbă cu… Yves Larock

De Unica.ro pe

Yves Larock a avut o carieră în continuă ascensiune însă se pregăteşte să încerce ceva nou, mai riscant pentru piaţa muzicală în care s-a învârtit.
Noi credeam că toţi DJi din lume s-au născut în Olanda şi Germania. Cum ţi-ai început cariera în Elveţia?

În Elveţia sunt multe bănci însă nu există industrie muzicală. De aceea am făcut muzică din 1988 până acum doar pentru amuzament. Într-o zi m-am hotărât să semnez o piesă pentru mine. A durat aproximativ patru ani însă după 200 de piese am lansat Zookey şi astfel a început cariera mea.

Ce a însemnat Africanism All Stars pentru tine?

Am fost fericit… faptul că Map Dance a semnat piesa. După aceea au urmat Defected, Spinnin şi Ministry of Sound iar asta a fost grozav pentru mine. Apoi Africanism a licenţiat piesa în Franţa deci toată Europa a fost acoperită…

Cum a fost să lucrezi împreuna cu Bob Sinclar şi David Guetta în Africanism All Stars?


Piesa Zookey a fost finalizată iar lui Bob Sinclar i-a plăcut. A cerut să facă un remix şi a licenţiat-o în Franţa ca să o poată include pe compilaţia lui Africanism.
Ai o mulţime de prieteni pe MySpace. Ce alte reţele sociale mai foloseşti?
Folosesc Facebook şi Twitter… toate reţelele sociale. Recunosc că nu sunt un computer geek. Îmi place să produc muzică şi reţelele sociale sunt grozave pentru a le arata prietenilor şi fanilor mei muzica pe care o fac.

Află cum poţi câştiga invitaţii la concertul David Guetta!
Anul acesta ai remixat piesa „That’s my name” de la Akcent. Cum s-a întâmplat asta? Ce alţi artişti români cunoşti?

Casa de discuri din România, Roton, mi-a cerut să fac un remix. Mi-a plăcut piesa aşa că l-am făcut. Îi stiu pe Akcent, bineînţeles, însă îi ştiu şi pe Inna şi Edward Maya. Cred că România are un feeling pentru muzică iar muzica este importantă pentru români.

Citeşte interviul integral pe monden.info!
Foto: monden.info

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro