Interviu cu Paul Ipate: ”Sunt cel mai norocos om”

De Libertatea pentru femei, pe

Figura lui este cunoscuta în toata țara. Este un tip charismatic pe care ajungi sa îl îndragesti numaidecât. Probabil la fel s-a întâmplat si cu actorii consacrați Horațiu Malaele si Tora Vasilescu, cu care se înțelege foarte bine. Mai mult decât atât, am aflat si ce rol au avut Tudor Chirila si mama lui, regizoarea Iarina Demian, în formarea lui Paul Ipate ca actor.
Ai cunoscut faima mai întâi în reclame, iar de ceva vreme încoace lumea a început sa afle mai multe despre tine. S-au aranjat bine zarurile în ce te priveste?
Nu am cautat faima niciodata. Da, stiu ca mi-am ales o meserie pe care o fac si pentru public, care ulterior te va face celebru sau faimos. Am fost educat si m-am educat ca acea sta faima sa nu-mi afecteze sufletul si nici conduita morala. Cât despre zaruri, ele se schim ba tot timpul când sunt aruncate. Si nu cad tot timpul cum vrem noi. Atâta timp cât muncesc si evoluez, e perfect.
Ce remarca auzi cel mai des pe stradă?
Mult timp a fost: „Maxim am spus!”. Acum, oamenii ma recunosc si din serialul „O saptamâna nebuna”, de la PRO TV. Este un sentiment foarte placut si am primit numai feedback bun. Lucru care ma bucura enorm.
Ţi-e usor să-l interpretezi pe Alex Puică?
Daca as zice ca mi-este usor, mi-as minimaliza si munca mea si pe a altora. În acelasi timp, as putea sa spun ca a fost usor pentru ca îmi place enorm ceea ce fac si atunci nu ma gândesc cât de greu va fi .
Dar să joci alături de actori consacraţi, cu multa experienţă, ca Horaţiu Malaele, Tora Vasilescu? Te motiveaza si mai mult aceasta situaţie?
Asta chiar a fost foarte motivant. Pentru ca distribu_ia este una de excepţie, cu actori cu care îmi doream de mult timp sa joc. La început, am fost puţin timorat, dar când am vazut ce oameni si ce colegi faini sunt, ne-am apropiat si lucrurile s-au mai relaxat si la mine.
În viaţa reala esti mai norocos decât personajul tau, care este destul de urmarit de ghinioane?
Sunt cel mai norocos om. Am lânga mine exact oamenii pe care mi i-am dorit si o familie frumoasă.
Tu cum privești căsătoria? Te-ai încumeta să faci pasul?
Nu cred în casatorie. Cel puțin în etapa asta a vieții mele.
Cum îți împarți timpul între te le viziune si teatru? În ce piese te putem vedea?
Ma puteți vedea la Teatrul Metropolis în piesa „Tom și Jerry”, regia Forin Piersic Jr., la Godot Cafe Teatru în „Flori, filme, fete sau baieți”, regia Radu Popescu, si în „Biloxi Blues”, regia Iarina Demian.
E adevarat ca atunci când erai mic îți doreai sa devii ofițer de contrainformații?
Da, asa este. Era un vis!
Când a devenit actoria o opțiune?
Dupa ce am luat o proba la Tea trul de Comedie în „A fost odata în Brooklyn”. Mai mulți oameni m-au îndemnat sa dau la actorie. La începutul drumului am învațat foarte multe de la Iarina Demian si de la Tudor Chirila. În afara de parinții mei, ei au fost cei care m-au îndemnat sa dau la facultate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!