Horia Brenciu vorbește cu soția sa în versuri

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 20 noiembrie 2019, 19:28
Horia Brenciu este au artist desăvârșit nu doar pe scenă, ci și acasă, în familie. Adoră să cânte, să joace, să facă show și nu se poate abține nici în viața de zi cu zi să-și „lucreze„ talentele native.

Noul musical în care joacă i-a acaparat lui Horia Brenciu atât viața profesională, pentru că repetă pentru rolul profesorului Higgins 7 zile din 7, cât și pe cea… personală, deoarece a ajuns să-i vorbească soției lui numai în versurile din My Fair Lady: Mă trezesc cu ariile, mă culc tot cu ariile. Le visez, iau masa cu ele, fac duș cu ele, numai la ele mă gândesc. Soției mele am început să-i răspund numai din versurile din My Fair Lady, iar copiii mei știu că atunci când tata se ceartă singur, în camera lui, doar își repetă rolul”, – povestește amuzat Horia Brenciu.

Horia Brenciu, în vârstă de 46 de ani, este un perfecționist și un profesionist, prin urmare dorința de a se ridica de fiecare dată la nivelul așteptărilor pe care publicul le are de la el îl face să fie și mai în priză decât de obicei: „De când mi s-a oferit partitura asta, n-am mai lăsat scriptul din mână, asta și pentru că încerc, în acest scurt răstimp, să ajung la nivelul artistic al colegilor mei: Adrian Nour, Ernest Fazekas, Irina Baianț, Ana Maria Georgescu, Anca Țurcașiu și mulți alții”, – a mărturisit Horia Brenciu.

Horia Brenciu si Anca Turcasiu

Nu doar colegii de scenă impun o stachetă înaltă, ci și toți membrii din echipa de producți: „Exigența lui Răzvan Dincă, regizorul producției, este proverbială. Și dacă mai adaug și discuțiile muzicale pe care le am cu Daniel Jinga, ei bine, am tot atâtea motive să încerc să mă depășesc”, – a încheiat Horia Brenciu.

Uite si o colectie de poezii scurte, bine de stiut!

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!