„Harry Potter şi Prinţul Semipur” (video)

De Unica.ro, pe

Încurajaţi de reîntoarcerea Lordului Cap de Mort, Devoratorii Morţii stârnesc haosul atât în lumea Încuiaţilor, cât şi în lumea magicienilor, iar Hogwarts nu mai poate rămâne raiul care era pe vremuri.

Harry simte că în castel se ascund multe alte pericole, iar Dumbledore îl pregăteşte tot mai intens pentru lupta finală care se apropie cu repeziciune.

El are nevoie de Harry pentru a-l ajuta să descopere secretul scutului de apărare al lui Cap de Mort – informaţii esenţiale ce sunt cunoscute numai de fostul profesor al poţiunilor de la Hogwarts, Horace Slughorn.

Urmărind cu asiduitate acest gând, Dumbledore îl momeşte pe fostul său coleg să revină la Hogwarts, promiţându-i un post mai bine plătit, un birou mult mai mare… şi sansa de a-l pregăti pe faimosul Harry Potter.

În acelaşi timp, studenţii se află şi sub tirul unui adversar nevăzut, cu totul diferit, acela al hormonilor adolescentini, care ridică un adevărat asediu asupra propriei lor cetăţi.

Prietenia de lungă durată a lui Harry cu Ginny Weasley se dezvoltă devenind un sentiment mai profund, care însă nu e văzut cu ochi buni de către prietenul lui Ginny, Dean Thomas, şi nici de fratele ei mai mare, Ron.

Dar Ron trebuie să se preocupe şi de propriile sale impulsuri sentimentale, care-l împing către drăgăstoasa Lavender Brown, făcând-o pe Hermione să fiarbă de gelozie, chiar dacă nu vrea să-şi arate sentimentele.

Dar apoi, o cutie de bomboane tratată cu poţiunea dragostei ajunge pe mâinile cui nu trebuie, schimbând totul.

Un singur student rămâne rece la toate poveştile de dragoste ce înfloresc peste tot, chinuindu-şi mintea cu lucruri mult mai importante.

El este hotărât să-şi pună amprenta, chiar dacă este una negativă.

Dragostea pluteşte în aer, dar tragedia urmează să vină, iar Hogwarts ar putea să se schimbe pentru totdeauna.

"Harry Potter şi Prinţul Semipur" (video)
David Yates, care a regizat în 2007 blockbuster-ul „Harry Potter şi Ordinul Phoenix”, a revenit pentru a asigura regia filmului „Harry Potter şi Prinţul Semipur” („Harry Potter and the Half-Blood Prince”).

Din distribuţie fac parte David Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davi, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith şi Julie Walters.

Câştigă invitaţii la acest film!

Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!