Gina Pistol a revenit la „Chefi la Cuțite”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 septembrie 2022, 08:49

Gina Pistol a revenit, luni seară, la „Chefi la Cuțite”. Vedeta s-a întors în platourile de filmare după ce a devenit pentru prima dată mamă la începutul anului trecut.

Acum că micuța Josephine a crescut, a venit timpul ca Gina să revină la cârma celebrului show culinar. Astfel, de luni seară, cei trei chefi au avut surpriza de a o avea alături de ei în platou pe cea cu care au fost împreună din primul sezon.

Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine”, a declarat Gina Pistol, nerăbdătoare să pășească în noul platou al emisiunii culinare.

Gina Pistol a revenit la „Chefi la Cuțite”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Gina Pistol, diagnosticată cu COVID-19

Sezonul 10 al show-ului „Chefi la Cuțite” a avut parte de un început cu totul special. Deși Gina trebuia să revină din prima zi de filmare, cea care a apărut pe micile ecrane a fost Irina Fodor. Aceasta i-a ținut locul Ginei care, cu doar puțin timp înainte de începerea filmărilor, a fost confirmată pozitiv cu virusul Sars-Cov 2.

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol.

După ce a apărut pe micile ecrane, fanii emisiunii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-i ura „bun venit” vedetei.

„Bine ai revenit”, „ne-a fost dor de tine”, „o ador pe Ginuța”, sunt doar câteva din mesajele primite de iubita lui Smiley după ce și-a făcut apariția în platoul „Chefi la Cuțite”.

Sursă foto: PR, Instagram


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!