Gina Matache, despre starea ei de sănătate: „Trebuie să mai faci și o revizie”

De Unica.ro, pe

Mama Deliei, Gina Matache, dezvăluia luna trecută că a avut COVID-19. Din fericire, deși a contractat virusul SARS-CoV-2, interpreta de muzică populară nu a avut o formă gravă a bolii. Recent, la Antena Stars, solista a vorbit despre starea ei de sănătate din prezent.

Gina Matache, despre starea ei de sănătate: „Trebuie să mai faci și o revizie”

În octombrie 2019, artista a suferit o operație la mână. „Suntem toți bine. Nu văd de ce ar trebui să ne mai facem din nou griji. Ieri am fost la un control medical de rutină, sunt bine acum. Rudele mele erau foarte îngrijorate. Ce-i drept, cu cât te cauți mai mult, cu atât ești mai bolnav”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

Gina Matache, despre starea ei de sănătate: „Trebuie să mai faci și o revizie”

„Tot ce am avut prescris de medici, am controlat. Mă mai doare mâna la frig, la cald, la efort, dar le ignorăm. Am rămas și cu o sensibilitate, pentru că nervul nu este refăcut de tot. Trebuie să mai faci și o revizie”, a mai declarat solista recent.

În urmă cu un an, în noiembrie 2020, Gina Matache s-a operat de glandă tiroidă. „Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez. M-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor”, declara Gina Matache atunci, tot la Antena Stars.

Citește și:

Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

Cum au ajuns Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, să lucreze împreună

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Delia: „Mama cântă dintotdeauna”

„Mama cântă dintotdeauna, pe segmentul de muzică populară, iar tata a făcut de toate, era omul bun la toate. Amândoi m-au împins către muzică. Au observat de când eram foarte micuță că reacționam într-un mod foarte interesant când auzeam anumite piese și au văzut că am și plăcerea de a fi în față, de a le cânta oamenilor”, mărturisea Delia în trecut, pentru Adevărul.

Gina are două fiice, Delia și Oana. Din luna mai a anului 2017, Oana este căsătorită cu Răzvan Miheț. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Jessica și Bogdan, în vârstă de 3 și, respectiv, 1 an. Potrivit Ginei, Oana și copiii ei au avut COVID-19 în martie 2021. Din anul 2012, Delia este căsătorită cu managerul Răzvan Munteanu.

Și Gina Matache vorbește deschis în interviuri despre fiicele sale. „Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă simte că îi lipsește un copil”, spunea mama artistei în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

„Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a continuat.

„Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a completat. 

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!