Giani Kiriță, despre traumele din copilărie: „De asta sunt așa”

De Unica.ro, pe

Giani Kiriță a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, care se pare că nu a fost una tocmai fericită. Fostul fotbalist a vorbit sincer despre traumele cu care s-a confruntat de la o vârstă fragedă.

Concurent în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată de Pro TV, fostul fotbalist a povestit despre momentele care i-au marcat viața. Acesta a dezvăluit că tatăl său biologic era foarte violent cu mama lui.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea. S-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie”, a afirmat Giani, care are, la rândul său, doi copii.

Giani Kiriță, despre traumele din copilărie: „De asta sunt așa”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Giani Kiriță: „A vrut să mă avorteze”

„Singurul moment în care mă emoționez este atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea. Ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață”, a mai spus el.

Sportivul a precizat că, din cauza violențelor la care era supusă atunci când era însărcinată, chiar s-a gândit să renunțe la sarcină.

„A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate. Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă. Ca să știți că de asta sunt așa”, le-a povestit Kiriță colegilor din emisiune.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal cunoscut pentru activitatea de la clubul sportiv Dinamo București. El a participat mai apoi la mai multe emisiuni televizate.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!