George Burcea, gest emoționant la aproape doi ani de relație cu Viviana Sposub. Cum și-a surprins actorul iubita

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 10:56

George Burcea (34 de ani) și Viviana Sposub (24 de ani) au împlinit un an și opt luni de când formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în toamna anului 2020, pe platourile de filmare ale show-ului “Ferma”, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cum numai în filme vedem.

Cu ocazia trecerii a aproape doi ani de când a cunsocut-o pe Viviana, George Burcea a postat în mediul online un mesaj emoționant prin care își declară dragostea față de ea, dar și față de fetele Clara și Ella, pe care le are cu Andreea Bălan (27 de ani).

De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor un singur partener, o singură iubită, un singur suflet. Nu am întâlnit în viața mea un partener mai cald, mai iubitor și mai dornic de ceva sănătos. Îi mulțumesc DOMNULUI pentru fete și tot DOMNULUI pentru Viviań. Îți mulțumesc, Vivian. Te iubesc, Viviań. Va iubesc, Lăpticilor♥️🍼Fetele mele♥️♥️♥️ Vă ador🍼🍼🍼 – este mesajul postat de George Burcea pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii de “familie” în care apare el și Viviana, îmbrățișându-le pe fetițe.

Citeşte şi: Ce părere are Thalia despre Nadia Comăneci. Mesajul surprinzător al artistei latino pentru marea gimnastă

Citeşte şi: Ce părere are Thalia despre Nadia Comăneci. Mesajul surprinzător al artistei latino pentru marea gimnastă

Citeşte şi: Actrița Natașa Raab, celebra Coana Chiva din reclamele la lactate, ținută la pat de o boală cruntă: „Nu sunt bine!

Citeşte şi: Ce intervenții estetice are chef Patrizia Paglieri

Apropiații actorului și fanii au apreciat postarea care a strans peste 16 mii de like-uri și multe mesaje frumoase la adresa lui, a Vivianei, dar și a fetelor.

George Burcea, gest emoționant la aproape doi ani de relație cu Viviana Sposub

Cât de mult meritați amândoi să fiți fericiți și iubiți! Vă doresc să nu se termine niciodată starea de bine dintre voi, să vă fiți în continuare sprijin și iubire unul altuia! Iar păpușelele sunt dulci, dulci!

Să fiți fericiți ❤️❤️❤️❤️, micuțele sunt dulci foc, prințese!

Sunteți frumoși foc, felicitări pentru statutul de tătic. Foarte frumos scris, se vede iubirea dintre voi. 

Bravo vouă sunteți minunați și asumați 100% la 100%.

Sunteți minunați! Să fiți fericiți împreună! ❤️❤️

Ok plâng 😍 Vă ador la infinit. Sunt mândră să susțin persoane așa minunate ca voi 2. Faceți o familie minunată. Toți 4 sunteți minunați.

Foarte frumos, să dea Dumnezeu să te înțelgi bine și cu Andreea, copiii ăștia frumoși merită zâmbete și iubire.

E frumos! Sunt convinsă că și mama fetelor este o mamă asumată și în acest context indiferent cum arată, fericirea fetelor ei este primordială! Atât la un părinte cât și la celălalt, fercirea și siguranța fetelor este 100%. Fetele vor avea forever o singură mamă și un singur tată, iar toți ceilalți minunați din viața lor sunt cu rol de adulți responsabili și iubitori! Sănătate părinților și tuturor partenerilor lor, iar fetelor mereu să fie iubite💜💜💜!

Ai meiii!!! George tu știi prea bine că vă iubesc mult prea mult. Viviana îți stă de minune în rolul de mămică. Am să fiu sinceră, la început credeam că tu, Ella, Clara și Andreea sunteți familia ideală din showbizz, mai ales la acel moment… acum fără dar și poate acest titlu îl câștigați voi 4 detașat!!! Un model sunteți!!! Și cum puțin umor negru nu strică niciodată 😂😂😂 eu mi am pregătit hainele de înmormântare, nu de alta, dar dacă deja n a murit sigur o s o facă în cele ce urmează… – sunt câteva dintre multele mesaje lăsate de internauți în dreptul postării lui Burcea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!