Actrița Natașa Raab, celebra Coana Chiva din reclamele la lactate, ținută la pat de o boală cruntă: „Nu sunt bine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 11:52

Actrița Natașa Raab (68 de ani), cunoscută publicului larg pentru interpretarea personajului Coana Chiva, dintr-o reclamă celebră la produse lactate, se confruntă de câțiva ani cu probleme serioase de sănătate, iar starea sa este din ce în ce mai delicată. Actrița a fost diagnosticată acum doi ani cu Parkinson, boală din cauza căreia comunică și se deplasează cu greutate. Din păcate boala o ține la pat.

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu – a declarat recent pentru ego.ro, Natașa Raab.

Actrița Natașa Raab, celebra Coana Chiva din reclamele la lactate, ținută la pat de o boală cruntă: "Nu sunt bine!"

De mai bine de doi ani, actrița este îngrijită de o femeie, doamna Viki. Cu ocazia sărbătorilor pascale, domana Viki a luat-o pe Raab la ea la țară pentru a-i fi mai ușor să o îngrijească.

Citeşte şi: De ce a ales Jorge să divorțeze de Alina Laufer: „Mi-am luat geamantanul și am plecat!”

Citeşte şi: Drama actriței Natașa Naab, după pierderea soțului și a fratelui: „Mi s-a declașat o boală autoimună”

Citeşte şi: De ce Prințesa Diana și Tom Cruise nu au fost împreună, deși era îndrăgostită de el

Citeşte şi: Nicolae al României, tată din nou. Ce nume special a ales pentru fiul lui

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu.

Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme – a dezvăluit domana Viki, potrivit sursei citate mai sus.  

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!