Drama actriței Natașa Naab, după pierderea soțului și a fratelui: „Mi s-a declașat o boală autoimună”

De Unica.ro, pe

Actrița Natașa Naab (67 de ani), cunoscută mai ales pentru interpretarea personajului Coana Chiva din reclamele pentru unele lactate românești, trece printr-o perioadă dificilă. Actrița s-a confruntat în ultimii ani cu o serie de tragedii, pierzându-și soțul și fratele, iar acum, din cauza pandemiei de coronavirus  are din ce în ce mai puține colaborări pe plan profesional.

Soțul Natașei Naab a decedat în 2019, de cancer, iar la un an după, s-a stins și fratele ei, tot din pricina aceleași boli nemiloase. Actrița s-a luptat și ea cu cancerul ovarian, boală peste care a trecut cu bine, dar în urma șocului survenit după decesele soțului și al fratelui, a dezvoltat o afecțiune care i-a afectat grav vorbirea și memoria.

Citeşte şi: Gloria Estefan, abuzată sexual la vârsta de 9 ani

Citeşte şi: Monica Anghel, despre simptomele COVID-19: „Ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot”

Citeşte şi: Ce relație are fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, cu frații ei mai mici

Citeşte şi: Adrian Enache, aventură cu o profesoară în adolescență: „Aveam 16 ani. Ne-a luat valul…”

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate. Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a mărturisit actrița, potrivit redacția.ro.

Acum, Natașa Naab urmează un tratament pentru boala pe care o are și se simte mai bine. Actrița s-a declarat neîncrezătoare în viitoarele colaborări cu firma de lacatate pentru care făcea reclame.

”Ultima oară am filmat vara trecută, pentru firma de lactate. Aștept și anul acesta, dar nu cred că mă vor mai căuta. Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine”, a adăugat Natașa.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!