Monica Anghel, despre simptomele COVID-19: „Ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 octombrie 2021, 11:48

Monica Anghel a anunțat în urmă cu o săptămână că are COVID-19, deși a fost vaccinată cu schema completă. Într-o emisiune TV, artista a povestit ce simptome a avut, dar și care este starea ei de sănătate în prezent.

Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, despre modul în care a evoluat starea ei de sănătate după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

În momentul acesta mă simt bine, am o tuse. Sunt bine. Mai am de stat în casă încă o săptămână. Se spune că atunci când te simți mai bine începi să te machiezi.

Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. 

Citește și: Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

Monica Anghel, despre simptomele COVID-19: „Ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Efectele nevăzute ale COVID-19, potrivit unui medic: „Sunt pacienţi care vin după COVID cu infarct miocardic”

Precizările Ministerului Sănătății despre externarea pacienților din două spitale din Capitală pentru internarea celor cu COVID-19

Medic: „Un român moare de COVID-19 la fiecare 7 minute!”

Monica Anghel, despre simptomele COVID-19: „Ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot”

Chiar dacă a avut diferite simptome, Monica Anghel a dezvăluit că a făcut o formă ușoară a bolii și din fericire nu au apărut complicații.

Ce simptome am avut? Ca atunci când ai o gripă teribilă, ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot. Nu am avut complicații. A fost o variantă ușoară a acestui virus.

Sunt bine! Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine, a mai spus artisa, potrivit dcnews.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!