Gabriela Prisăcariu, emoționată până la lacrimi. „Am primit un telefon”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 15:17

Gabriela Prisăcariu (29 de ani) a fost emoționată până la lacrimi de un telefon primit în această dimineață. Modelul și soțul ei, Dani Oțil (41 de ani), au un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021. Gabriela și Dani formează un cuplu din anul 2018 și s-au căsătorit pe 15 mai 2021.

Gabriela Prisăcariu, emoționată până la lacrimi. „Am primit un telefon”

„Am primit un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Vecina noastră, care este un înger și care se ocupă de refugiații ucraineni care sunt în Corbeanca, mi-a zis: «Gabriela, ai niște biberoane pe care nu le mai folosești?».

Pentru că sunt bebeluși care nu au biberoane, iar eu acasă, cu Luca, mă gândesc dacă nu-i place tetina de la biberon, dacă să-i cumpărăm alta…

M-am dus la farmacie și am cumpărat toate biberoanele pe care le-am găsit. Așadar, dacă aveți lucruri pentru bebeluși, hăinuțe, orice, i-am zis să-mi facă o listă. Îmi scrieți să vă las adresa”, a mărturisit modelul în lacrimi, pe contul personal de Instagram.

Ajutoarele se strâng pe Strada Sportului nr. 2, Tamași – Corbeanca, la Sala Sportului. Mai multe informații la numărul: 0726344778.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a primit Dani Oțil de Ziua Îndrăgostiților de la soția lui. „Tati, te iubim!”

Gabriela Prisăcariu, emoționată până la lacrimi. „Am primit un telefon”

Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Dani Oțil, victima bullyingului în liceu. „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

„Am întrerupt alăptarea pentru că am luat foarte multe pastile (n.red.: după infecția cu COVID-19), mi-a fost extrem de rău. Eu mi-aș fi propus să alăptez până la 6 luni, am reușit doar 4 și îmi pare foarte rău, dar asta este”, explica Gabriela Prisăcariu luna trecută.

„Multe medicamente sunt permise în timpul alăptării. Eu m-am consultat cu medicul. Nu am făcut lucrurile de capul meu. Mi s-a zis că, dacă iau acele medicamente, nu mai pot să alăptez, este foarte simplu. Mi se pare că se pune o presiune mult prea mare pe mămici cu treaba asta cu alăptatul. Fiecare face ce consideră că este mai bine pentru ea și pentru bebelușul ei”, a completat.

„La început, toată treaba asta cu alăptatul mi s-a părut foarte grea, pentru că nu știam cât mănâncă, vine laptele prea încet, prea repede. Ei bine, acum, de când îi dau doar lapte praf, realizez ce bine era cu alăptatul. Noaptea doar mufam copilul. Acum trebuie să mă ridic, să spăl biberoanele, să le sterilizez, să pregătesc laptele, dacă mănâncă mai mult mai fac un biberon…”, a mai declarat modelul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!