Dani Oțil, victima bullyingului în liceu. „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 13:04

Invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Dani Oțil a dezvăluit că, în liceu, a fost victima bullyingului. Prezentatorul TV formează din anul 2018 un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cuplul s-a căsătorit pe 15 mai 2021 și are împreună un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021.

Dani Oțil, victima bullyingului în liceu. „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

În timpul podcastului menționat anterior, Dani a povestit, printre multe altele, și un episod dur din adolescența sa. „Când am început să ies în Reșița, am fost vânat de niște băieți. (…) La un meci de handbal, am fost scos din grupul meu de prieteni sub un pretext. M-a chemat cineva la toaletă. (…) Am intrat acolo, nu eram foarte mare, eram micuț, mi s-a spus că am greșit cu ceva, era o metaforă. Ca să fiu absolvit, trebuia să trec printr-un fel de exercițiu”, a povestit.

Dani Oțil, victima bullyingului în liceu. „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

„Trebuia să stau în picioare, să nu mă mișc, să nu încerc să fug, și fiecare om din gașca asta mare, de 15-20 de persoane, să-mi dea două palme sau doi pumni peste față cât pot ei de tare. Am stat. Am simțit sânge pe la pumnul 3. (…) Pe la al zecelea băiat simțeam că o să cad din picioare. Aveam și lacrimi în ochi. Mă luase amețeala”, a continuat.

„Mă întrebam ce urmează. (…) Am luat pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Mă gândeam la un singur lucru, dacă cad, plâng sau urlu după ajutor, am pierdut meciul ăla. Ei se știu, sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, faptul că eram popular la liceu. N-am căzut, i-a deranjat foarte rău pe șefii grupului. De-al dracu, m-am întors în sală la meci”, a mai spus.

„M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza 1 a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura. Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul”, a continuat.

„Ei se tot întorceau, să vadă dacă zic ceva, dacă îi mai ațâț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că ăia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă. Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Luna trecută, Dani a lipsit câteva zile de la „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a avea grijă de soția și de fiul lui, care au răcit. „A fost crunt. Bine că ne simțim mult mai bine, și eu, și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că suntem tot în 2022, credeam că suntem în alt an. Important este că suntem foarte bine. Tati oricum era bine, dar nici el nu ne mai suportă, săracul, vă dați seama”, a povestit Gabriela Prisăcariu în mediul online.

„Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn”, declara și Dani Oțil luna trecută, pentru Fanatik.

Cu puțin timp înainte ca Luca să răcească, Gabriela dezvăluia că micuțul nu prea ia în greutate. „Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să-i dăm și formulă în completare. Am schimbat 3 formule. Acum avem o formulă anti-reflux. De două zile mănâncă băiatul meu, Doamne, nu l-am văzut de când s-a născut să mănânce așa. Și asta cred că l-a calmat”, a povestit modelul.

„Probabil îi era foame, pentru că nu mânca și când o făcea, vomita. E mai liniștit, cred că de-asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală, mititelul. Tot ce am făcut a fost la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat, nu este așa de ușor. Îi dau o masă formulă, o masă sân, vă spun pentru că am fost întrebată. Nu am făcut absolut nimic de capul meu”, a încheiat atunci.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!