Gabriela Prisăcariu, abdomen plat la nici o lună de la naștere

De Unica.ro, pe

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) au devenit părinții unui fiu pe 11 septembrie 2021. La nici o lună de la naștere, modelul are o siluetă trasă prin inel și un abdomen surprinzător de plat. În mediul online, Gabriela a dezvăluit care este rutina ei zilnică, ce mănâncă, dar și câte kg mai are de dat jos pentru a ajunge la forma fizică de dinaintea sarcinii.

Gabriela Prisăcariu, abdomen plat la nici o lună de la naștere

„Nu am slăbit repede, am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kg mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal. Ce-i drept, mănânc mult mai puțin față de momentul în care eram însărcinată și alăptez”, a început modelul.

Gabriela Prisăcariu, abdomen plat la nici o lună de la naștere

„Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză, deci nu prea am poftă de mâncare, nu-mi prea stă gândul la mâncare. În rest, mănânc normal, mese normale. Nu am trecut la mâncat salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este că nu mă stresez deloc cu acest lucru, cu dieta. Am eu timp să-mi revin ușor, ușor”, a încheiat Gabriela.

Cu doar câteva zile în urmă, Gabriela posta pe Instagram o fotografie în care era surprinsă purtând o centură menită să ajute abdomenul să revină treptat la formele sale dinaintea sarcinii. În descrierea imaginii, modelul a scris „Adio burticăăăă! 🥳🥳🥳”. Părerile urmăritorilor Gabrielei au fost împărțite. Silueta ei a fost privită pe de o parte ca o „presiune”, iar pe de alta ca o „motivație”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au anunțat numele copilului

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

„Pozele astea pun multă presiune pe mămicile care nu-și revin la fel de repede după sarcină 😢”, a scris cineva. „Se poate numi și motivație, se poate, hai să încercam și noi 😊”, i-a răspuns altcineva.

„Calmați-vă cu presiunea. Nu trebuie să arate nimeni ca Gabriela. Oricum, nici înainte de sarcină nu arătau ca ea, deci e ok. Femeia arată brici. Nu le obligă nimeni să fie ca ea, oricum nu ar putea. Îți spune o mamă de copil de 1 an care nu arată ca Gabriela, dar nici nu simte o presiune. Nu mai știți să priviți o femeie frumoasă, ne-ați zăpăcit cu presiunea!”, a mai comentat o urmăritoare.

Dani și Gabriela s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Cuplul s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale. Perechea s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!