Gabriela Cristea revine la TV, dar nu va rata nimic din ce se întâmplă acasă. A montat camere de supraveghere

De Unica.ro pe

Mama a doua fetițe, Gabriela Cristea se pregătește să revină pe micile ecrane, însă a montat camere de supraveghere in toată casa și urmărește ce se întâmplă cu micuțele ei chiar și atunci când le lasă cu cineva de încredere, cum este soacra ei.

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars l anumai șapte luni după ce a născut a doua fetiță. ”Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune. Trebuie să recunosc că viața ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinți pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piața media. Am toată susținerea soțului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment”, a declarat Gabriela pentru libertatea.ro.

Întrebată cine se va ocupa de fetițe, vedeta a spus că, în primă fază, soțul ei, Tavi Clonda va avea această responsabilitate, însă va fi ajutat de mama lui. Pentru Victoria, fetița lor cea mare, cei doi caută o bonă. Nu vor să o ducă la grădiniță de teama bolilor pe care le-ar putea lua: ”Nu ne dorim încă să o dăm la grădiniță, din pricina bolilor, și nu ne temem doar pentru ea, ci și pentru că ar putea să ia și Iris, iar ea e prea mică.”

Chiar dacă va fi la filmări, Gabriela Cristea spune că va fi la curent cu tot ce se întâmplă acasă, prin intermediul camerelor video pe care le-a montat peste tot.

”Chiar și când vine soacra mea la noi și suntem plecați, dacă e ceva ce nu știe să facă sau îmi cere ajutorul pentru ceva, eu intru, mă uit pe camere și o pot ghida imediat. Ne sunt de un real folos. Ce să mai zic de bonă, care, hai să fim cinstiți, până la proba contrarie, e un om străin care vine la tine în casă și stă cu copiii tăi… Nu poți avea încredere oarbă într-o asemenea situație”, a spus Gabriela Cristea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro