Foto: Vedetele noastre sunt sexy pe Facebook

De Sandra Sarbu, pe

Facebook, site-ul de socializare cu cei mai mulţi utilizatori este, în acelaşi timp, cea mai mare platformă de photo-sharing a momentului. Vedetele nu se puteau lipsi de acest mediu foarte folositor pentru promovarea proprie, iar câteva dintre ele ştiu cum să atragă cât mai mulţi fani.
Printre vedetele autohtone care folosesc Facebook zi de zi se numără tânăra cântăreaţă Antonia. Ea comunică mereu cu fanii şi îi ţine la curent cu mai tot ce face şi locurile pe care le vizitează. Desigur, nu lipsesc nici pozele în ipostaze senzuale, un must have dacă vrei să ai mulţi admiratori.
Antonia în sutien
Nici Andreea Bănică nu se lasă mai prejos, urcând adesea fotografii, fie de la photo shoots, fie făcute chiar de ea, dar tot în ipostaze sexy.
Foto: Vedetele noastre sunt sexy pe Facebook
Dana Săvuică arată foarte bine pentru vârsta ei, 42 de ani, şi arată acest lucru fără sfială, doar are cu ce. Cel mai probabil fiica ei, de care este foarte mândră, o face fericită şi acest lucru se vede.
Foto: Vedetele noastre sunt sexy pe Facebook
Adelina Pestriţu şi Anda Adam sunt alte două personalităţi de pe plaiul mioritic cărora le place să îşi arate corpurile lucrate la sala forţă. Printre pozele lor se regăsesc şi cele de la plajă, în costume de baie.
Foto: Vedetele noastre sunt sexy pe Facebook
Şi Loredana Groza arată exemplar la 42 de ani. Pe lângă stilul vestimentar excentric pe care îl afişează pe scenă, în timpul concertelor, în videoclipuri arată că are şi o parte romantică, senzuală. Iată cât de bine arată în această poză…
Foto: Vedetele noastre sunt sexy pe Facebook
Foto: Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!