A fost acuzată că și-a părăsit copilul și a plecat să se relaxeze. Ce a răspuns Mădălina Ghenea

De Unica.ro pe

Un articol apărut în presa de scandal susține că Mădălina Ghenea și logodnicul ei s-ar fi despărțit și că vedeta ar fi plecat în Italia de una singură. Mădălina Ghenea a reacționat imediat printr-un mesaj pe pagina de Facebook. Nu a vorbit despre relația ei cu Matei, viitorul soț, însă a ținut să sublinieze faptul că nu a plecat niciodată de lângă copilul ei.

Redăm integral mesajul postat de Mădălin Ghenea:

În afara unei sume de noi speculații cu privire la viața mea privată, textul insinuează faptul că mi-aș fi lăsat pentru un moment bebelușul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.
Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea…

Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terță persoană și nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea. Indiferent de numărul și intensitatea articolelor neadevărate care vor fi publicate la adresa mea, voi continua să fac toate demersurile care îmi stau în putință pentru tragerea la răspundere și sancționarea pe cale legală a defăimării, a acuzației gratuite și, în cele din urmă, a lipsei de respect față de adevăr. Aceasta este singura soluție pe care o găsesc corectă pentru momentul în care fiica mea va crește mare și va putea citi articole precum cel de azi – atunci îi voi putea arăta că am luptat împotriva minciunii și o voi putea îndemna să facă același lucru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro