Fobiile vedetelor

De Cristina Popa, pe

Matthew McConaughey se teme de uşile rotative, Colin Farrell şi Whoopi Goldberg sunt terifiaţi de ideea de zbor, Buffy are oroare de cimitire iar Iuliana Tudor este oripilată de gândaci.
Fiecare persoană se teme de ceva. La un nivel mai redus sau mai pronunţat, în realitate nu există oameni care să nu fie înfricoşati sau cel puţin deranjaţi de ceva.

Invincibile în filme sau videoclipuri, dar terifiate de lucruri aparent banale, vedetele autohtone sau de peste Ocean nu fac notă discordantă atunci când vine vorba de fobii, fie că se confruntă cu adevărate atacuri de panică, fie că nu le acordă prea mare importanţă.

Iuliana Tudor

Pe lângă faptul că  nu suportă să mănânce fructe de mare, gândacii de gaze sau de bucătărie, şobolanii şi şoarecii o oripilază total pe vedeta TVR.

Anda Adam

„Am fobie de insecte şi de fâlfâitul aripilor la păsări. Nu ştiu de ce, pentru că nu mi s-a întâmplat nimic special, dar pur şi simplu am un sentiment de respingere. Ştiu că insectele sunt inofensive, dar atunci când le văd am un amestec de frică şi scarbă.”

Şerban (Animal X)

 „Îmi este fică de miriapode. Chiar de curând am fost la pescuit şi am vazut una foarte mare. M-am cam speriat! „

Mika (Montuga)

„Am fobie de gândaci. Pe lângă faptul că se dezvoltă şi trăiesc în medii umede, lucrul ce îmi provoacă dezgust, mi-a şi căzut unul în mâncare în urmă cu câţiva ani. De atunci mi se zbârleşte părul pe mine de fiecare dată văd aceste vietăţi.

Mihai (Montuga)

„Eu am frică de spaţiile înguste şi închise, sunt claustrofob. Mi se trage din copilărie, când am rămas închis în lada patului şi n-am mai putut ieşi. M-am speriat foarte tare şi de atunci imi este frică de spaţiile închise. Îmi mai este teamă şi de înălţime, dar povestea vi-o spun altă dată.”

Richard Gere

Alergia pe care i-o cauzează praful, îl face pe Richared Gere să nu suporte să fie în preajama (nici măcar în trecere) celor care mătură sau şterg praful.

Marlene Dietrich

Microbii au reprezentat fobia actriţei Marlene Dietrich. Aceasta obişnuia să poarte cu ea o sticluţă de spirt medicinal cu care să dezinfecteze colacul de la toaletă.

Sean Connery

Legendarul James Bond are o problemă la vederea culorii roşii a semaforului… brusc actorul temperatura corpului scade şi îl iau frisoanele.

Madonna şi Keanu Reeves

În timp ce marele Federico Fellini prefera liniştea şi întunericul, Madonna şi Keanu Reeves au fost dintotdeauna îngroziţi de beznă.

Sharon Stone

Dacă este lăsată singură în cameră, Sharon Stone nu se atinge de telecomandă. Actriţa din „Basic instinct”, nu deschide, nu închide televizorul şi nu schimbă programele. Motivul? Sharon trăieşte cu impresia că  acesta poate exploda din minut în minut.

Colin Farrell, Jennifer Aniston, Whoopi Goldberg

Deşi prin natura meseriei lor sunt nevoiţi să bată în lung şi în lat întreaga lume, Colin Farrell, Jennifer Aniston şi Whoopi Goldberg sunt vizibil îngroziţi numai la gândul de a zbura cu avionul. Şi, pentru că totuşi trebuie să o facă, preferă sa fie însoţiţi.

Sara Gellar

Chiar dacă s-a afirmat prin rolul tinerei neînfricate în care omora vampiri fără efort, în realitate Sarah Michelle Gellar are oroare de cimitire. Pentru anumite secvenţe din „Buffy”,  producătorii au recurs la varianta unui cimitir improvizat pe platourile de filmare.

Matthew McConaughey

Prin rolurile pe care le-a jucat până acum, Matthew McConaughey ne-a dat impresia că este un om puternic care poate face orice. Totuşi, în faţa uşilor rotative şi ale tunelurilor întunecate, Matthew nu este în apele sale.

Nicole Kidman

Oricât de amuzant pare, pe langă frica de zbor Nicole Kidman se teme poate de cele mai inofensive vieţăţi de pe Pământ – fluturii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!