Flavia Mihășan, despre căsătorie: „Mi se pare foarte complicat”

Flavia Mihășan și Marius Moldovan formează un cuplu din anul 2018. Împreună au doi fii, Carol (3 ani) și Tudor (1 an). Recent, fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a vorbit despre căsătorie.

Flavia Mihășan, despre căsătorie: „Mi se pare foarte complicat”

„Noi suntem logodiți, bineînțeles, dar nu, cu nunta mi se pare foarte complicat. Adică… fă lista, caută locația…, acum nu e momentul. Adică e suficient de gestionat tot ce se întâmplă cu ăștia mici, plus că noi suntem foarte căsătoriți. Mai mult de atât… suntem tot timpul împreună, tot timpul în parc, tot timpul. Suntem foarte căsătoriți, de fapt”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Întrebată cum i s-a schimbat viața de când a născut al doilea băiețel, dansatoarea a completat: „Se schimbă în bine totul. Mie abia acum mi se pare viața completă. Dacă până la copii mi se părea complicată, la modul fără timp, acum nu, acum chiar trebuie să fii mega organizat ca să mai poți să faci și lucruri în afară de a sta cu ei. Noi ne-am implicat amândoi 100%, adică nu am avut ajutor, încă nu avem. Asta nu înseamnă că, dacă ai ajutor, nu ești implicat, doar că noi așa am ales”.

Flavia Mihășan iubit copiiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

În ciuda acestei declarații recente, în august 2021, invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, Flavia a dezvăluit că a refuzat patru bone până să găsească persoana potrivită. Dansatoarea a „supus” candidatele unui „test” aparent banal.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Flavia Mihășan, siluetă impecabilă după a doua naștere. Cum se menține în formă

Citește și: Flavia Mihășan și-a botezat fiul cel mic. Tudor nu a fost scufundat în cristelniță

„Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș. Voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a plăcut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu, ca mamă, că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a spus Flavia Mihășan.

În cele din urmă, dansatoarea a găsit bona potrivită. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus Flavia. La începutul lunii august, proaspăta mămică a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a adus pe lume cel de-al doilea copil.

„Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De-asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”, declara Flavia Mihășan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Flavia nu-și mai dorește să devină mamă în viitor, iar după ce Tudor va crește puțin mai mare, dansatoarea va reveni pe scenă. „Mi-e foarte dor de scenă, dar o să revin destul de curând. După ce am luat pauza asta, mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!