Femeile celebre cu care a fost Elon Musk până acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iunie 2022, 18:27

Miliardarul Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, însă viața lui amoroasă nu a fost mereu la fel de prolifică.

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, a avut mai multe relații eșuate, de multe ori cu femei faimoase, din industria filmului și cinematografiei. Cu o avere de peste 15 miliarde de dolari, fondatorul SpaceX și Tesla nu s-a bucurat mereu de succes pe plan amoros.

Află mai jos care au fost partenerele de viață ale miliardarului Elon Musk de-a lungul anilor.

Femeile celebre cu care a fost Elon Musk până acum

Natasha Bassett

Elon Musk și Natasha Bassett au fost văzuți împreună în Saint Tropez în vara lui 2022, după ce au participat împreună la nunta fashion designer-ului Sarah Staudinger. Conform unei surse anonime care a discutat cu HollywoodLife în februarie 2022, Musk și Bassett erau într-o relație monogamă de două luni deja la acea vreme.

Citește și: Lidia Buble, noi declarații despre copil: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Citește și: Andreea Bănică, hărțuită sexual în adolescență. „De două ori s-a întâmplat. Tremuram din toate încheieturile”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut separare de bunuri. Care a fost motivul

Grimes

În primăvara lui 2018, Elon Musk și cântăreața Grimes, astăzi în vârstă de 34 de ani, au început o relație. Doi ani mai târziu, aceștia au urat bun-venit pe lume primului lor copil. S-au despărțit în septembrie 2021, iar la puțin timp după s-a născut al doilea lor copil, cu ajutorul unei mame surogat.

Amber Heard

Când Amber Heard, astăzi în vârstă de 36 de ani, și Elon Musk au devenit un cuplu, vestea a făcut multe valuri în mass media. Relația lor a început în 2017, când divorțul dintre Amber Heard și Johnny Depp încă era în atenția presei. Potrivit lui Musk, distanța a fost unul dintre motivele pentru care s-au despărțit. Cei doi au rămas însă prieteni.

Foto – Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!