Fashionista de profesie?

De Unica.ro, pe

Moda e accesoriul tau de baza, dar esti sigura ca stii toate secretele din spatele culiselor?
Fashionista de profesie?Moda e accesoriul tau de baza, dar esti sigura ca stii toate secretele din spatele culiselor? Nu ti-a ramas niciun mister nedescifrat pe si in afara catwalk-ului? Masoara-ti acum coeficientul de „fashion sense”! S-ar putea sa fii surprinsa…

1. Cine e Peter Dundas?
a. regizorul serialului „Betty cea urata”
b. un stilist
c. un pilot de Formula 1

2. Recent, in Milano, Politia a trebuit sa intervina pentru a calma spiritele ce stateau la coada pentru geanta cult a momentului. Ce mesaj poarta acea geanta?
a. „I’m not a drastic bag”
b. „I’m a bombastic bag”
c. „I’m not a plastic bag”

3. Cine e seducatorul care a stat in primul rand la prezentarea de moda Y3 din New York?
a. Eminem
b. Zinedine Zidane
c. Gabriele Salvatores

4. Cati ani de cariera tocmai ce a celebrat Valentino?
a. 45
b. 35
c. 50

5. Care este talia minima pentru a putea fi model?
a. 36
b. 38
c. 40

6. Cati copii are Natalia Vodianova, modelul emblema al casei Calvin Klein?
a. doi
b. trei
c. patru

7. „Marcello” este numele…
a. Ultimei genti Cartier
b. Logodnicului lui Alexander McQueen
c. Chitaristului lui Negramaro, ales cel mai elegant cantaret din Italia

8. Ce se intampla daca cineva suprinde un top model mancand in culise?
a. Modelul este suspendat pentru un an
b. Modelul este amendat cu 150 de euro
c. Nimic

9. Ce e un „cuissard”?
a. Un tip de cuier
b. Un tip de ciuperca frantuzeasca
c. O centura cu aplicatii din pietre pretioase si strasuri

10. Care e numele ceasului in versiune limitata lansat vara asta de Louis Vuitton?
a. Lady Chess
b. Scacco Matto
c. Speedy Damier

RASPUNSURI CORECTE

1.  b
2.  c
3.  b
4.  a
5.  b
6.  a
7.  a
8.  c
9.  a
10. c

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!