Emily Ratajkowski este însărcinată! Primele imagini cu burtica

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 11:41

Emily Ratajkowski (29 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. În luna februarie a anului 2018, modelul s-a căsătorit cu iubitul ei, producătorul Sebastian Bear-McClard (38 de ani).

Emily Ratajkowski este însărcinată! Primele imagini cu burtica

În cea mai recentă ediție a revistei americane Vogue, Emily a vorbit deschis despre sarcina ei, dar și despre cum ea și soțul ei își doresc să-și crească copilul într-o manieră „progresistă”.

„Când eu și soțul meu le spunem prietenilor noștri că urmează să devenim părinți, prima lor întrebare după «Felicitări!» este aproape întotdeauna: «Știți ce vreți?»”, a mărturisit modelul.

Emily Ratajkowski este însărcinată! Primele imagini cu burtica

„Ne place să le spunem că nu vom ști genul până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și ne va spune singur. Toată lumea râde. Replica noastră este adevărată însă. Ne arată că posibilitățile sunt mult mai complexe decât sexul pe care îl va avea copilul la naștere.

Adevărul este că, în cele din urmă, nu avem idee cine crește în pântecul meu. Cine va deveni? Părinții cărui gen de om vom deveni?

Cum ne va schimba viețile și felul de a fi. Este un concept minunat și terifiant, un concept care ne face să ne simțim lipsiți de ajutor și umili.”

Pentru model și pentru soțul ei, important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Pare o mică șansă de a vedea cine ar putea fi.”

Totodată, deși ține genul în afara ecuației, Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată.

„Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: «Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat».”

Foto: Instagram

Citește și:

Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil! Prima imagine cu burtica

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: „Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos”

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho a fost diagnosticat cu COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!