Elena Băsescu și Syda s-au împăcat: „Ne petrecem vacanţa împreună”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 11 iulie 2018, 12:11
Elena Băsescu și fostul soț, Bogdan Ionescu, alias Syda, au îngropat securea războiului. Cei doi s-au împăcat de dragul copiilor și au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește educația și creșterea micuților.

Elena Băsescu și Syda au divorțat în 2016, fiecare refăcându-și viața separat. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Sofia Anais, în vârstă de 4 ani, și un băiețel pe nume Traian Jr., de 3 ani. La începutul lunii iunie, Elena Băsescu, 38 de ani, a dat naștere celui de-al treilea copil, Anastasia, fetița provenită din relația pe care o are cu Cătălin Tomata, un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea.Elena Basescu si SydaBogdan Ionescu a fost surprins la malul mării alături de noua sa iubită, Maria, și de cei doi copii pe care acesta îi are împreună cu Eba: „Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii, părinții mei, cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, – a declarat Bogdan Ionescu conform Antena Stars.

Citește și – Noi declarații ale lui Cristi Brancu despre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Cât va dura relația celor doi

Citește și – Drama trăită de Laurențiu Reghecampf în prima căsnicie

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!