Ela Crăciun lansează ,,De la SOS mama, la ZEN mama”, un program special de parenting

De Unica.ro, pe

Mult îndrăgita prezentatoare și realizatoare Ela Crăciun, autoare a două volume de succes devenite un reper pentru zona de parenting, vine în întâmpinarea și susținerea tinerelor mămici prin lansarea unui program special de parenting. ,,De la SOS mama, la ZEN mama” e un prim e-book de 101 pagini, care cuprinde şi opt infografice explicative, precum şi patru workbook-uri.

,,Astăzi pot în sfârșit să vă prezint și să vă las să descoperiți aici proiectul la care am lucrat atât de mult în ultimele luni: cursul ‘de la SOS mama, la ZEN mama’. Am ales ziua asta pentru că asa cum știți, are o însemnătate puternică pentru mine, fiind ziua de naștere a lui Nicholas, dar și ziua în care am anunțat în anii anteriori alte proiecte de suflet.

Ela Crăciun lansează ,,De la SOS mama, la ZEN mama”, un program special de parenting

Sunt foarte fericită că odată ce el împlineşte trei ani îi suntem cu toţii aproape. A fost un moment în care m-am bucurat să văd cât de frumos şi armonios creşte Nicholas, care deja a decis totul singur pentru ziua lui de naştere. De la tematica petrecerii care a fost una cu supereroi, la tortul cu personajul său preferat, cea mai mare împlinire pentru mine este să-l văd fericit şi independent încă de pe acum şi să ştiu că prin experienţa mea pot ajuta mereu şi alte mame să se bucure de tot ce e bun şi frumos în viaţa lor. Am fost şi sunt constant încurajată de femeile din jurul meu să mă implic mai mult, să ofer mai multe informaţii, aşa că pot spune că mi-am găsit cumva misiunea“, a spus Ela Crăciun.

Citește și:
Cremă de zahăr ars cu portocală. Rețetă rapidă de la Ela Crăciun
Ela Crăciun, suspectă de COVID-19. Cu ce simptome s-a confruntat vedeta de televiziune
Clipe de poveste! Ela Crăciun l-a primit în familie pe Michael Douglas. Află ce grad de rudenie îi leagă pe cei doi

Ela Crăciun lansează ,,De la SOS mama, la ZEN mama”, un program special de parenting

Realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii tv ,,Numai de bine”, difuzată pe Antena 3, Ela Crăciun face acest nou pas în antreprenoriat, motivată de dorinţa de a veni în sprijinul părinţilor cu toată experienţa sa de mamă a trei copii, pentru care a obţinut de-a lungul timpului numai informaţii validate de către experţi. Autoarea volumelor de succes ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, Ela Crăciun a colaborat şi de acestă dată cu o echipă de specialişti în domeniile esenţiale creşterii sănătoase a copiilor şi este sigură că noul său produs ,,De la SOS mama, la ZEN mama” va oferi toate răspunsurile de care părinţii au nevoie în cadrul acestui nou început de drum.

E-book-ul ,,De la SOS mama, la ZEN mama” face parte dintr-un pachet special, disponibil în exclusivitate pe site-ul mami-zen.ro, un nou brand marca Ela Crăciun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!