Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, știe de ce „Moș Crăciun există!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 14 decembrie 2018, 16:31
Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a vorbit despre semnificația pe care o au Sărbătorile de iarnă și a dezvăluit motivul pentru care această perioadă a anului este extrem de importantă pentru ea.

Ecaterina Ladin spune că dacă l-ar întâlni pe Moș Crăciun, i-ar mulțumi pentru că există: Această magie a Crăciunului există, deci există și Mos Crăciun”, – spune actrița din ”Las Fierbinți”, pe care spectatorii o pot vedea și în rolul lui Rosie din musicalul „MAMMA MIA!”. Magia înseamnă pentru Ecaterina cele mai importante cadouri ale Crăciunului, și anume amintirile: Amintirile pe care le am din copilărie, cu întâlnirile noastre de familie, acompaniate de cântecele colindătorilor. Inclusiv unul dintre cele mai emoționante și mai recente momente de Crăciun a fost acela când am primit cererea în căsătorie”.

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, știe de ce „Moș Crăciun există!”

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu și au împreună un băiețel pe nume Marcu.

Ecaterina Ladin - Dalida din Las Fierbinti

Dar dacă ar fi să spună ce îi amintește de Crăciunul copilăriei, Ecaterina povestește că cea mai frumoasă perioadă a trăit-o la țară: „Într-o iarnă a nins foarte mult și țin minte că eram înconjurați de zăpadă, era cât mine de mare. Așteptam colindătorii, iar bunica le-a făcut cărare de la ușă, să poată ajunge la noi. Nu era nici lumină, aveam niște lumânări aprinse. Și țin minte cât era de frumos și cum îi priveam pe geamul înghețat pe cei care veniseră să ne colinde.

Mirosul de brad și cel al mandarinelor sunt strâns legate de această sărbătoare pentru Ecaterina, care are grijă să păstreze toate tradițiile, dorindu-și să îi ofere fiului ei cele mai frumoase povești. De la cea a nașterii lui Iisus, până la bradului împodobit și a cadourilor.

Ecaterina Ladin - Dalida din Las Fierbinti

Anul acesta, cel mai mult și mai mult își dorește să colinde. Să fie alături și de prieteni, să facă împreună o gașcă mare și să cânte colinde românești. În decembrie, actrița va cânta și alte melodii, din alt repertoriu: „MAMMA MIA!”, celebrul musical, atât de îndrăgit și în România: „Vă așteptăm să veniți și la Craiova, pe 23 decembrie, dar și la București, pe 28 decembrie, să vedeți un spectacol care aduce bucurie și o stare de bine pentru sărbători”.

Sursă foto: PR, arhivă, libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!