Dramele Ceraselei din „Insula iubirii”. Prin ce a trecut tânăra în copilărie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 mai 2022, 09:42

Nicoleta iacob (26 de ani), cunoscută drept Cerasela, concurentă în show-ul matrimonial “Insula Iubirii”, are poveste de viață emoționantă. Tânăra a dezvăluit în cadrul unui episod că a fost crescută de bunici, deoaerece părinții nu au dorit-o și s-au despărțit pe când ea era un copil.

Cerasela a mărturisit că nici bunicii nu i-au oferit dragostea de care avea nevoie. În plus, tânăra are și complexe referitoare la aspectul fizic.

Cerasela spune că a fost o victimă a bullying-ului în copilărie, aflându-se mai mereu în centrul glumelor răutăcioase și a batjocurilor colegilor.

Dramele Ceraselei din „Insula iubirii”. Prin ce a trecut tânăra în copilărie

Eu nu am încredere în mine de mică. Sunt sechele din familie, glume din liceu, că ai burtă, că ai nasul mare, că pari mai matură, că ai gambele de fotbalist. Mama și tata nu m-au vrut. La doi ani ei s-au despărțit definitiv și am crescut cu bunicii din partea mamei.

Bunicii nu mi-au spus niciodată că mă iubesc. Eu cu bunicii mei nu vorbim așa, simt că mă iubesc dar nu ne spunem – spune Cerasela.

Citeşte şi: Rikito Watanabe de la „Chefi la Cuțite” a făcut accident de mașină. „E al treilea din viața mea!”

Citeşte şi: Gina Chirilă, despre cariera de model: „Mi s-a întâmplat să fiu abuzată, dar nu fizic”

Citeşte şi: „Lebăda neagră” de la Cannes 2022. Cum a apărut Bella Hadid pe covorul roșu

Citeşte şi: Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase ar avea cont pe un site dedicat bărbaților

Cerasela își dorește să demonstreze familiei ei că poate fi fericită și împlinită în viață. Tânăra s-a săturat să fie în postura de victimă și vrea să schimbe ceva la ea și să-și întemeieze o familie.

Nu vreau să par victimă, nu vreau să mă plâng în fața nimănui. Vreau să fiu fericită și puternică, nu vreau să arăt întregii lumi fața mea adevărată. (…) Am trecut de perioada în care aventura, adrenalina îmi plăceau. Îmi doresc acum o familie. Eu nu cerșesc atenție – a mai spus Cerasela, potrivit a1.ro.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!