Dragoș Moștenescu, prima reacție după ce s-a zvonit că a murit

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 12:07

Dragoș Moștenescu (54 de ani), actorul care l-a interpretat pe Costel Jurcă în serialul „La bloc”, este cea mai recentă „victimă” a goanei după succes pe Tik Tok. Din dorința de a obține vizualizări și aprecieri, unii recurg la glume macabre, susținând că anumiți artiști și/sau actori s-au stins din viață.

Dragoș Moștenescu, prima reacție, după ce s-a zvonit că a murit

„Am luat-o ca atare, am făcut un mic Tik Tok de răspuns, în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă. A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu mă cobor. E dorința de like-uri, ca dovadă că omul a făcut nu știu câte vizionări”, a declarat Dragoș Moștenescu, în cadrul emisiunii „Star News”, potrivit Spynews.

Dragoș Moștenescu, prima reacție după ce s-a zvonit că a murit

„Este goana după notorietate, după afirmare cu orice preț. Știți cum e, e moda, facem orice, ieșim în pielea goală, vorbim de alții că au murit. Ăștia sunt oamenii, ei încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atragă atenția. Am văzut și eu pe Tik Tok. M-au sunat tot felul de rude, prieteni, oameni cunoscuți și necunoscuți, i-am asigurat că sunt ok”, a adăugat actorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cu ce se ocupă mama lui Puya. „Se descurcă mai bine decât mine, chiar”

Sofia Jirau, primul model al brandului Victoria’s Secret cu sindrom Down

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

Dragoș Moștenescu este de mai mulți ani stabilit în Londra, unde predă muzică și actorie. „În perioada asta de pauză în ceea ce privește show-urile live (n.red.: din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus), predau muzică, predau actorie. Sigur, mai înlocuiesc și profesori de mate, engleză și fizică, mă mai pricep și la asta. Dar muzică, pian și actorie predau în principal. Am mulți copii, dar și adulți. Asta fac”, declara actorul în decembrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute, iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs. Sunt o figură cunoscută în țară, dar aici, cu tot backgroundul meu, nu mă știe lumea. Dar am trecut de această etapă și pot spune că, în trei luni, am luat trei premii (n. red.: la stand-up) la trei concursuri de începători, ca să zic așa”, mai spunea Dragoș Moștenescu în 2019.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!