De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și David Goldcher. Jurata de la „Vocea României” face dezvăluiri despre relația cu iubitul francez

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 10:00

Irina Rimes (31 ani) și David Goldcher (30 ani) par să aibă relația perfectă. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și se înțeleg de minune, însă jurata de la „Vocea României” recunoaște că povestea lor nu este lipsită de discuții contradictorii.

Când totul este lapte și miere este bine să mai condimentezi puțin lucrurile. De această părere este și Irina Rimes care, din când în când, mai pornește câte o discuție cu iubitul ei, francezul David Goldcher.

Irina Rimes și David Goldcher se ceartă „de la nedreptăți”

Irina Rimes pare să își fi găsit sufletul pereche în persoana lui David Goldcher. Cei doi s-au cunoscut în Franța, pe timpul pandemiei și, de atunci, sunt de nedespărțit. Relația lor merge atât de bine încât și-au cunoscut și familiile.

De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și David Goldcher. Jurata de la „Vocea României” face dezvăluiri despre relația cu iubitul francezIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Doar că, pentru a menține un ritm alert în relația lor, artista spune că mai pornește câte o discuție. Nu foarte aprinsă, pentru a nu strica bunul mers al lucrurilor, ci doar pentru a ieși din monotonie.

Irina Rimes dezvăluie că discuțiile pornesc de la mici „nedreptăți”, însă nu ajung niciodată să escaladeze.

„De la nedreptăți, atât (n.r. se ceartă). În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc. Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă”, a dezvăluit antrenoarea de la „Vocea României” pentru Cancan, precizând că discuțiile sunt reale și nu regizate. Însă trebuie să știi când să te oprești, spune jurata de la „Vocea României”.

„Trebuie să îți dai seama care e limita”, a subliniat Irina Rimes.

Pentru o perioadă, Irina Rimes s-a mutat chiar în Franța, unde David Goldcher activează în industria muzicală. Ei au închiriat acolo un apartament pentru a putea sta împreună, însă artista a revenit în România, unde este angrenată în mai multe proiecte.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Mama Irinei Rimes, impresionată de iubitul artistei

În urmă cu ceva timp, Irina Rimes a dezvăluit că părinții ei l-au cunoscut pe David Goldcher și că mama ei a fost chiar impresionată de el.

„Mama a rămas cea mai impresionată de el. Am avut o masă foarte mare, au venit pe la noi rude. După ce au plecat oaspeții, noi am ieșit afară, să îi petrecem și cred că am stat vreo jumătate de oră afară, poate chiar mai mult. David a rămas în casă și a strâns singur masa și a spălat vasele. Când a intrat mama în casă, mi-a zis: „Irina, Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi. Ăsta îmi place.” Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a povestit cântăreața în podcastul „Acasă la Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Irina Rimes și iubitul ei

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!