De ce poartă Simona Gherghe mască în casă, după infecția cu COVID-19

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe (44 de ani) are COVID-19. Prezentatoarea TV se află în prezent în izolare la domiciliu. Până se va vindeca, emisiunea „Mireasa”, găzduită de Simona la Antena 1, va fi prezentată de Gabriela Cristea (47 de ani). Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu, s-au căsătorit civil în aprilie 2017. Cuplul are împreună doi copii, Ana Georgiana (4 ani) și Vlad Ioan (2 ani).

„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile. Sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi! #staysafe”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

De ce poartă Simona Gherghe mască în casă, după infecția cu COVID-19

De ce poartă Simona Gherghe mască în casă, după infecția cu COVID-19

„Noi suntem în a treia zi de izolare și nu prea am voce. Aseară m-am simțit mai bine. Port mască pentru că sunt copiii și soțul meu în living. Am urme de la mască. Doar eu sunt infectată. Sper să rămân doar eu, sper să pot să-i protejez… Aseară vă spuneam că m-am simțit mai bine și am crezut că asta a fost, însă azi-noapte m-a zguduit bine”, a povestit jurnalista la Insta Story.

„Am avut niște frisoane ciudate și dureri puternice de gât. A început un pic și tusea. Cam asta e. La mine așa a început, cu durere în gât. Inițial am crezut că am amigdalită. Cam așa se manifestă și amigdalita, cu durere în gât și în zona asta, nas, sinusuri”, a mai explicat.

„Pare o variantă așa, nici foarte nasoală, nici foarte blândă. E mai rău noaptea. Una peste alta, sunt ok, chiar dacă nu am dormit foarte bine. Tot ce îmi doresc acum este ca Ana, Vlad și Răzvan să nu facă. Mă rog pentru asta”, a încheiat prezentatoarea TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

În ianuarie 2022, Simona s-a mai confruntat cu o afecțiune. „Totul a început în vacanță, când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Eu sunt anemică de când mă știu și sunt, cumva, obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic, nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Aveam senzație de vomă de la amețeală. De dimineață, am chemat medicul hotelului”, a povestit Simona Gherghe, potrivit Spynews.

„Mi-a făcut o perfuzie, pentru amețeală, și mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară, au continuat aceste senzații de amețeli. Am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL. Mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema. Dacă se deplasează, îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV în mediul online.

Otoliții sunt microcristale de carbonat de calciu plasate în ureche, responsabile cu menținerea echilibrului. Amețeala apare în momentul în care acești otoliți nu mai informează corect creierul despre poziția capului și a gâtului și nici despre mișcările acestora.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!