De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 30 ianuarie 2023, 12:13

Dorian Popa (33 de ani) și iubita lui, Claudia Iosif (38 de ani), cunoscută în mediul online drept Babs, formează un cuplu de ani buni, dar rar apar împreună pe rețelele de socializare.

Iubita lui Dorian Popa este creatoare de modă și are propriul său brand vestimentar, apreciat de numeroase vedete din România. La fel ca iubitul ei, Babs are și ea o comunitate foarte mare de internauți care-i urmăresc activitatea pe rețelele de socializare și este foarte activă în mediul online.

Dorian Popa și Babs, apariții rare pe rețelele sociale

Recent, în cadrul unei sesiuni de “Întrebări și răspunsuri”, Babs a răspuns unei curiozități a unuia dintre internauții, referitoare la relația cu Dorian Popa. Fanii au vrut să știe de ce ei nu se afișează mai des împreună pe rețelele de socializare.

De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Ce avere are Dorian Popa. „Sunt mai bogat decât credeam că voi fi!”

Babs a explicat că, spre deosebire de iubitul ei, nu este atât de pasionată să-și facă poze cu ea și își dorește să se expună excesiv în mediul online. Babs este de părere că relația de cuplu trebuie să rămână un lucru intim, dar asta nu înseamnă că există vreo problemă între ei.

„Fiecare e cu treaba lui. Acasă e acasă!”

”Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă.”, a explicat Babs într-un InstaStory.

Babs a mai pus că Dorian Popa a înțeles că ea nu-și dorește prea multă expunere în public. Și decât să posteze fotografii cu ea, preferă să publice imagini cu creațiile pe care le face.

„Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer!”

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa

”Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan și mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o.

Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele.”, a mai adăugat Claudia Iosif.

Citeşte şi: Dorian Popa și-a luat o mașină nouă. Cum arată bolidul de lux pe care a dat 300.000 de euro

Pentru că au o relație stabilă de mulți ani, Babs și Dorian Popa sunt adesea întrebați când vor face pasul următor – să se căsătorească. Babs a dezvăluit că nu crede în căsătorie, dar și-ar dori un copil, când va fi momentul. În plus, ea ar fi de acord să apeleze și la adopție după ce va aduce pe lume primul copil.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!