Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat 18 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre actriță și regizor

De Adelina Duinea, pe

Dana Rogoz (36 de ani) și Radu Dragomir (55 de ani) au aniversat 18 ani de relație pe 23 mai 2022. În mediul online, actrița a vorbit despre începutul relației cu regizorul. Perechea s-a căsătorit în anul 2012 și are doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca, în vârstă de 8 ani, și Lia Elena, în vârstă de 2.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat 18 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre actriță și regizor

„18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris Dana Rogoz în dreptul unei fotografii cu Vlad și Lia.

„Norocoși că v-ați întâlnit. Norocoși că vă avem pe amândoi în viețile noastre! ❤️”, a comentat Adela Popescu (35 de ani).

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat 18 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre actriță și regizor

„Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum. (…) Noi chiar nu cred că suntem o tipologie anume. (…) Am început o poveste foarte curată și asumată de la început”, a declarat actrița în podcastul „Acasă la Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

Regizorul mai are un fiu, Barbu (19 ani), din primul mariaj cu actrița Ozana Oancea (53 de ani). Barbu are o relație specială cu fratele lui mai mic, Vlad. Între Dana și soțul ei este o diferență de vârstă de 19 ani.

„Este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre, pentru cei din jur, par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, mărturisea actrița cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!