Dana Chera (Grecu) pleacă de la Antena 3

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 11:50
Dana Chera, fostă Grecu, a anunțat că nu se va mai întoarce la Antena 3, odată ce se va termina concediul de maternitate. Aceasta a precizat, pe blogul ei personal, că aa luat acestă decizie din „rațiuni personale”.

Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat. Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a scris jurnalista pe blog.

Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist”, a mai spus Dana Chera.

De asemenea, ea a explicat pentru Pagina de Media care sunt de fapt motivele pentru care a decis că nu se mai întoarce la acest post de televiziune.

Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a explicat ea pentru sursa citată.

În urmă cu aproape doi ani, Dana Chera a intrat în concediu de maternitate.

Vestea vine după ce o altă jurnalistă a trustului, Andreea Berecleanu, a anunțat plecarea de la pupitrul știrilor.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!