Dan Barna a devenit tată. Prima imagine cu bebelușul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 09:10

Vicepremierul României, Dan Barna, a devenit tată la vârsta de 46 de ani. Soția sa, Olguța Dana Totolici, a născut un băiețel perfect sănătos.

Dan Barna a transmis pe rețelele de socializare că a devenit tată ieri, 10 august. Este primul copil pe care politicianul îl are cu soția sa, Olguța Dana Totolici.

Vicepremierul a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu noul membru al familei.

10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră, a scris Dan Barna în dreptul imaginii.

Citește și: Inventator danez, condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis o jurnalistă suedeză

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Dieta cu care Cristina Șișcanu a slăbit 20 de kilograme

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

Dan Barna și soția lui, despre relația lor de cuplu

Dan Barna și Olguța Totolici, în vârstă de 38 de ani, sunt căsătoriți de 14 ani.

Prietenia este secretul reușitei oricărui cuplu. Dacă ai capacitatea să povestești întâmplările bune sau rele ale zilei, să faci lucrurile acestea casnice inerente, lucrurile funcționează, spunea vicepremierul în urmă cu mai mult timp.

Cei doi au multe lucruri în comun, după cum au mărturisit într-un interviu din 2019:

Capacitatea de a nu pune la suflet micile inconveniente ale zilei. Cred că este unul dintre elementele care ne țin împreună și pe care s-a construit relația noastră. Reușim să nu ne enervăm decât foarte, foarte rar, să separăm dramele reale de toate aceste suferințe care creează stres, îngrijorare, dar pe care a doua zi le uiți, a mărturisit Dan Barna.

Pentru mine a fost important că am provenit dintr-un mediu similar, cu valori comune. Cred că a fost un mix foarte bun între lucrurile pe care le avem în comun și cele care sunt diferite. E mult mai interesant să ai un partener care crește într-o direcție în care tu nu vrei să mergi și să afli lucruri noi de la el. Pentru mine asta contează, a dezvăluit și Olguța Totolici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!