Cum va arată casa Denisei Tănase din Dubai. Fosta artistă vrea să se mute definitiv în Emirate

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 19:47

Denisa Tănase ex-Bambi este fondatoarea unui brand de cosmetice, care, în ultimii doi ani, s-a bucurat de un succes răsunător. În noiembrie 2021, Denisa și soțul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai.

Cum va arată casa Denisei Tănase din Dubai. Fosta solistă vrea să se mute definitiv în Emirate

În decembrie 2021, în mediul online, Denisa a publicat mai multe imagini dintr-un complex de lux din Dubai. „«Gustând» stilul de viață luxos al imobiliarelor din Dubai”, a scris fosta solistă în descrierea fotografiilor.

Denisa și Mircea activează pe piața de imobiliare din Dubai, obiectivul lor fiind acela de a investi în cât mai multe proprietăți pe care ulterior să le închirieze. Achizițiile cuplului sunt încă în construcție.

Cum va arată casa Denisei Tănase din Dubai. Fosta artistă vrea să se mute definitiv în Emirate

„Noi am identificat această explozie încă de acum doi ani, dinainte de pandemie, în Crăciunul de dinaintea acelei luni de martie nebune, când a apărut COVID-19. Am făcut două investiții, au urmat și altele, ceea ce ne-a dat curaj mare”, declara Denisa Tănase în ianuarie 2022, la Antena Stars.

Proprietățile cuplului se află în cartierul Damac Hills din Dubai și urmează să fie achitate în 2024.

„Săptămânal, primim solicitări de a vinde proprietățile, proprietăți care nici măcar nu sunt gata, ci vor fi gata într-un an de zile. Ne-am dat seama că e o zonă în care se poate investi, se poate câștiga, îți poți aduce un venit pasiv. (…) Nu vom putea munci cu aceeași putere și același entuziasm mereu, de aceea trebuie să ne asigurăm de acum viitorul”, a completat Denisa.

Articolul cotinuă după recomandări

Citește și:

Gemenii Ramonei Păuleanu au împlinit un an. „Să-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorință”

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, se iubesc de 10 ani. Dansatoarea a spus care este secretul relației lor

Rihanna și rapperul ASAP Rocky s-ar fi despărțit. Solista însărcinată l-ar fi prins cu o altă femeie

Tot la Antena Stars, Denisa a mărturisit că își dorește să se mute definitiv în Dubai, însă că această mutare, dacă se va concretiza, se va face treptat.

„Secretul reușitei este, în primul rând, foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. În primele opt luni, nu am avut niciun angajat. Lucram din mansarda firmei lui Mircea. Mi-a făcut și mie o măsuță, iar de acolo livram colete”, mai dezvăluia Denisa în decembrie 2021, în podcastul „Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!