Cum se simte Mihai de la „3 Sud Est” la o săptămână de când a fost internat la ATI cu COVID-19. Mesajul colegilor de trupă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 noiembrie 2020, 10:28

Pe 20 noiembrie, Mihai Budeanu (44 de ani), membru al trupei 3 Sud Est, ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Artistul fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia și a primit de tratament de specialitate cu plasmă.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Cum se simte Mihai de la „3 Sud Est” la o săptămână de când a fost internat la ATI cu COVID-19. Mesajul colegilor de trupă

A trecut deja o săptămână de la neplăcuta veste, iar colegii săi de trupă au anunțat recent care este starea actuală a cântărețului.

„Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea. Mulțumim pentru grija voastră și urările de bine!”, este mesajul transmis fanilor de colegii de trupă ai lui Mihai, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Gestul soției lui Mihai Budeanu după ce s-a aflat că artistul are COVID-19

În urmă cu șapte zile, când s-a aflat că artistul a fost internat în spital, în secția de Terapie Intensivă, infectat cu noul coronavirus, colegii lui au mai transmis fanilor un mesaj prin care confirmau știrea: „Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu COVID-19 si este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai.”

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!