Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

De Unica.ro, pe

Liviu Vârciu (38 de ani) și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație.

În toamna anului acesta, perechea va organiza petrecerea botezului pentru mezinul familiei. „Vom face petrecerea în toamnă, undeva în septembrie, nu am fixat data încă.

Matei are un an și aproape două luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați. Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții”, a declarat Anda Călin în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

În mediul online, Anda a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și prezentatorul TV. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea.

Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a spus Anda Călin pe Instagram. În anul 2018, perechea a fost despărțită timp de 4 luni. Recent, Anda mai spunea pentru Playtech: „Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect.

Însă, ca în orice relație, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz, unde am ajunge? Ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început, pentru că în orice cuplu, nu doar la noi, este vorba despre acomodare.

Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, apoi am stat despărțiți patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”.

Citește și:

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, are un nou iubit. Cine este bărbatul

Roxana Ionescu, primele declarații despre copii după nunta cu Tinu Vidaicu

Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu

În octombrie 2020, în mediul online, Anda a admis că beneficiază de ajutor în creșterea copiilor ei. Primește ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea mamei lui Liviu. „Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu.

Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama. Mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a mărturisit Anda în mediul online.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru că atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu. La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul. Văd cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a mai spus.

Liviu și Anda nu își mai doresc alți copii

După nașterea fiului său, Liviu a mărturisit că nu își dorește un al patrulea copil. „Nu mai vreau, dar de vrut am vrut. (…) Am zis că doi sunt de ajuns. Mi-a dăruit această superbitate de femeie și băiat și fată, exact ce mi-am dorit. Și cam asta e”, spunea Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni TV.

Despre venirea pe lume a ultimilor săi doi copii, Liviu Vârciu a mai spus: „Ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuiala. Prioritate au copiii”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!