Cum să mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 august 2022, 13:53

La cei aproape 47 de ani ai săi, Cornelia Rednic se mândrește cu o siluetă voluptoasă, dar tonifiată, rezultatul câtorva trucuri implementate de ceva ani. În plus, interpreta are un stil de viață activ, „alergând” frecvent de pe o scenă pe alta.

Cum mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

„Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult. Apreciez o ciocolată bună, dar am învățat cum să o mănânc corect. Mi-a spus o doamnă specialist să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Așa am făcut și dă rezultate”, a declarat Cornelia Rednic recent, potrivit Antena 3.

„Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat, am spus: «Gata, de acum trebuie să slăbesc!». Acum, eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu. Sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine. Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață. Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine. Nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, mai declara Cornelia Rednic în trecut, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cornelia RednicIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

„Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate. Niciun tratament corporal nu fac. În ultima perioadă recunosc că nu mai fac sport. Poate că am devenit un pic mai leneșă. Eu alergam foarte mult. Am făcut și sport de sală foarte mulți ani. Mie îmi place aerul, libertatea. Alergam 6-7 kilometri. Făceam mișcare. Recunosc că în ultima perioadă am lăsat-o un pic moale, dar trebuie să reiau”, mai spunea în toamna anului trecut, pentru Fanatik.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Dietă de supermodel. Cum se menține Cindy Crawford în formă la 56 de ani

Citește și: Cum se menține Lora în formă. „Mănânc în fiecare zi, dacă vreau, dulce”

Citește și: Cum se menține Anastasia Lazariuc la 68 de ani. „Sport nu fac”

Cum să mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

„Foarte multă lume îmi zice că arăt bine. Îmi place, îmi cade bine când îmi spun oamenii că sunt frumoasă, că am o energie bună, că se simt bine în jurul meu. Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ. Viața îți oferă tot felul de situații. Am ales să răspund cu bine la absolut orice situație, să fiu așa cum mi-aș dori ca toți ceilalți să fie cu mine”, a completat atunci.

Cornelia și interpretul de muzică populară Lupu Rednic sunt căsătoriți de 30 de ani. Perechea s-a căsătorit în 1992, când Cornelia avea doar 17 ani, iar Lupu 23. „Am fost prieteni cam opt luni de zile și apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Ăsta a fost destinul omului”, povestea artista în trecut.

Tot în trecut, Cornelia și Lupu au explicat de ce nu au devenit părinți până acum: „Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”.

Cum să mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!