Cum își pedepsește Andreea Mantea băiatul când greșește

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 14:28

Andreea Mantea (35 de ani) și-a asumat rolul de mamă singură și s-a străduit pe cât a putut să-și crească fiul într-un mod cât mai armonios. David, fiul Andreei și al lui Cristi Mitrea, va împlini la sfârșitul lunii mai 7 ani. Este bine cunoscut faptul că vedeta de la Kanal D are o relație deosebită cu fiul ei, care se bazează pe grijă și iubire, însă când vine vorba despre micile greșeli pe care le mai face David, așa cum face orice copil, Mantea are metodele ei de corectare a comportamentului eronat.

Mantea susține că a avut o contribuție importantă în educația copilului, ea învățându-l “trei sferturi” din tot ce băiatul știe.

Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele – a declarat Andreea Mantea, într-un interviu pentru EGO.ro.

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale “Casa iubirii”, de la Kanal D, a mai spus că nu este de acord cu sfaturile de parenting care sunt de actualitate, ea preferând să folosească metodele clasice de pedeapsă atunci când David calcă strâmb.

Cum își pedepsește Andreea Mantea băiatul când greșește

E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo. Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împing? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic.

Citeşte şi: Andreea Mantea a încălcat regulile show-ului „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat apoi

Citeşte şi: Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, despre suferința băiatului său: „Copil cu 16 diagnostice, numit geamăn compromis”

Citeşte şi: Ce truc a folosit Tudor Ionescu de la Fly Project pentru a slăbi 40 kg

Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura. (…)

Mama? Dădea cu ce apuca. Nu pot să zic cu ce m-a bătut mama mea. Ea dădea cu ce apuca. Și acum m-a lovit. Nu mai țin minte cu ce a aruncat după mine. Acum câteva zile. (…)

Eu sunt la fel ca ea. Arunc cu ce prind după el. Nu există să fiu opusul ei. Cred că a funcționat educația ei „cu papucul” pentru că ce vine din urmă mă sperie – a adăugat Mantea, potrivit sursei citate mai sus.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!